Ποδόσφαιρο

Στον «πάγο» τέθηκαν οι Τζοβάρας και Τζιώτζιος από την ΚΕΔ

Στον «πάγο» τέθηκαν οι Τζοβάρας και Τζιώτζιος όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ μετά τις λανθασμένες τους αποφάσεις στον χθεσινό αγώνα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Απόλλων Σμύρνης και κυρίως για το γκολ των γηπεδούχων που ακυρώθηκε!

Υπενθυμίζεται πως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στο Αγρίνιο, η μπάλα… χάθηκε στο 74′ τόσο από τον διαιτητή όσο και από τον VARίστα. Αιτία ήταν κυρίως τα όσα έγιναν ή πιο σωστά δεν έγιναν στο 74′ του ματς, όταν ο Κνετ δεν εκτέλεσε σωστά ένα οφ σάιντ και στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα.

Ο ρέφερι Τζοβάρας και ο βοηθός Τζιώτζιος «έχασαν» όλη τη φάση από την αρχή μέχρι το τέλος και είναι χαρακτηριστικό πως, ύστερα από συνεννοήσεις με το VAR, καταλογίστηκαν κατά σειρά γκολ, πέναλτι, οφ σάιντ και μετά εκτέλεση οφ σάιντ! Αλλαζαν απόφαση σε διάστημα δευτερολέπτων!

Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε τότε, τα «καναρίνια» εξέδωσαν σήμερα (20/12) οργισμένη ανακοίνωση, ενώ πριν από λίγο κάτι ανάλογο έπραξε και η ΚΕΔ. Η οποία έκανε γνωστό ότι ο διαιτητής και ο βοηθός του αγώνα δεν θα οριστούν ξανά στο κοντινό μέλλον λόγω της «κακής τους απόδοσης» και ναι μεν αναφέρει πως σωστά δεν μέτρησε το τέρμα του Μεντόσα, η σχετική απόφαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτυπώνει πως οι δυο τους έκαναν «μπάχαλο» το παιχνίδι. Αλλωστε οι «φωνές» των «κυανοκίτρινων» αφορούν την εν γένη παρουσία τους στο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

“Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) ανακοινώνει σήμερα ότι ο Διαιτητής κ. Γεώργιος Τζοβάρας και ο Βοηθός Διαιτητής κ. Χρήστος Τζιώτζιος δεν θα λάβουν ορισμό στο κοντινό μέλλον για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με άμεση ισχύ, λόγω κακής απόδοσης στον αγώνα της SuperLeague1 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης που διεξήχθη το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 στο Γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στο 74o λεπτό, οι κ.κ. Γεώργιος Τζοβάρας και Χρήστος Τζιώτζιος απέτυχαν να εφαρμόσουν τους βασικούς Κανόνες του Παιχνιδιού με αποτέλεσμα τη λανθασμένη επανεκκίνηση του αγώνα.

Οι δύο Αξιωματούχοι Διαιτησίας θα εξετασθούν εκ νέου στους Κανόνες του Παιχνιδιού και θα ακολουθήσουν περαιτέρω προπονήσεις προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Παρά το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με το συμβάν, η παρέμβαση του VAR με την ακύρωση του τέρματος και την επανεκκίνηση του παιχνιδιού από το οφσάιντ ήταν η σωστή απόφαση για το τελικό αποτέλεσμα με βάση τους Κανόνες και το πνεύμα του παιχνιδιού”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button