Ερασιτέχνης

Στον ΑΡΗ οι Αθανασοπούλου και Γιώβη

Διπλή ενίσχυση για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ.

Η Αθανασοπούλου που αγωνίζεται ως δεξί εξτρεμ, ξεκίνησε παίζοντας στον Αμύντα, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια αγωνιζόταν στο Πανόραμα. Η 26χρονή αθλήτρια δήλωσε: “Ευχαριστώ τον Άρη για την ευκαιρία που μου δίνεται και θα προσπαθήσω ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πανόραμα για την συνεργασία και εύχομαι καλή συνέχεια.”

Η 18 Χρόνη Γιώβη που αγωνίζεται ως αριστερό εξτρεμ, αποκτήθηκε από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας δήλωσε: “Με τιμάει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και ο τρόπος που προσέγγισαν εμένα και την οικογένεια μου οι άνθρωποι του ΑΡΗ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετέχω σε έναν μεγάλο σύλλογο και δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω την επιλογή τους στο πρόσωπο μου. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον Αρίωνα για όλα που μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Για τις δυο νέες προσθήκες ο προπονητής του συλλόγου Ευθύμης Πιπελίδης δήλωσε: “Καλωσορίζουμε δυο νέες αθλήτριες οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικό μετερίζι στην καριέρα τους. Θα προσπαθήσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου μια ευτυχή διαβίωση στην ομάδα μας ώστε να μας δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Επίσης να ευχαριστήσω τους συλλόγους του Πανοράματος και του ιστορικού Αρίωνα και ιδιαίτερα τους κυρίους Τσαχουρίδη και Τζερέπη για την άριστη συνεργασία.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button