Ποδόσφαιρο

Στον «αέρα» το πρωτάθλημα με τις επτά ΠΑΕ χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο – Τι απαιτούν

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 1 για τη νέα σεζόν, από τυπική υπόθεση είναι ένα σήριαλ χωρίς προβλεπόμενο φινάλε.

Στις 31 Αυγούστου, δηλαδή σε μία εβδομάδα περίπου από σήμερα (23/8), οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες της Super League 1 καλούνται να ψηφίσουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν και να δεσμευτούν με συμμετοχή.

Όμως, επτά ΠΑΕ είναι «άστεγες» τηλεοπτικά, ζητούν τηλεοπτικό συμβόλαιο για να υπογράψουν, κάνοντας τα πράγματα περίπλοκα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Λαμία, Ξάνθη, ΟΦΗ και Βόλος δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μέχρι στιγμής και το πρωτάθλημα «κρέμεται» από μία κλωστή.

Η Nova έχει συμβόλαιο με τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, Ατρόμητος, ΑΕΛ, Aστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βαδίζουν «χέρι-χέρι» και δημιούργησαν τις δικές τους τηλεοπτικές -ιντερνετικές- πλατφόρμες.

Οι επτά «άστεγες» ΠΑΕ σε συνάντησή τους αποφάσισαν να μη προκηρύξουν το πρωτάθλημα της νέας σεζόν αν δεν υπογράψουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το θέμα είναι πως δεν έχει βρεθεί τηλεοπτικό κανάλι να τους προσφέρει συμβόλαιο και από ό,τι φαίνεται ούτε θα βρεθεί σύντομα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button