Ποδόσφαιρο

Στον «αέρα» η μεταγραφή Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν – Η αλλαγή στους όρους

Ανατροπή στην μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν καθώς η αραβική ομάδα αθέτησε τις συμφωνίες τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τον Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλ Αΐν άλλαξε τους όρους καταβολής των χρημάτων στην ΠΑΕ Άρης όπως είχαν ήδη συμφωνηθεί τις προηγούμενες ημέρες για τη μεταγραφή του Φετφατζίδη.

Αυτό σημαίνει πως δεν δίνει προκαταβολικά όλα τα χρήματα στους «κιτρινόμαυρους» όπως είχαν συμφωνήσει εξαρχής και ως εκ τούτου η ΠΑΕ δεν δέχεται την τμηματική καταβολή, καθώς είναι γνωστές παρόμοιες περιπτώσεις με μεταγραφές παικτών σε ομάδες των ΗΑΕ.

Επίσης η ομάδα από τα ΗΑΕ δεν καλύπτει όλους τους όρους του Φετφατζίδη, όπως είχαν γίνει γνωστοί με τα υψηλά μπόνους συμμετοχών κλπ, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μη δέχεται αυτούς που του προσφέρουν σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης θα εισέπραττε άμεσα ένα ποσό κοντά στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπέγραφε συμβόλαιο 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, ξεχωριστά από τα μπόνους κάθε σεζόν.

Εφόσον η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι δεν αλλάξει στάση και δεν τηρήσει τις αρχικές συμφωνίες τόσο με τον Άρη όσο και με τον αθλητή, τότε η μεταγραφή θεωρείται δεδομένο πως δε θα ολοκληρωθεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button