Ποδόσφαιρο

Στον Άρη περιμένουν απάντηση αν θα έχουν κόσμο στο “Κλ. Βικελίδης” κόντρα στον Ιωνικό

Η αυριανή μέρα είναι κρίσιμη για τον Άρη, καθώς περιμένει απάντηση για το αν θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το φιλικό με αντίπαλο τον Ιωνικό την ερχόμενη Πέμπτη (15/7, 20:30).

Οι διοικούντες των κιτρινόμαυρων έχουν έχουν σχετική ερώτηση προς την ΕΠΟ και τη Super League, ενώ περιμένουν να πάρουν το “πράσινο φως” από τους λοιμωξιολόγους για το αν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν εισιτήρια για την πρόβα τζενεράλε με τον Ιωνικό, λίγες μέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Αστάνα για το Europa Conference League.

Η απάντηση θα δοθεί όπως όλα δείχνουν αύριο στον Θόδωρο Καρυπίδη και ευχή όλων είναι να είναι θετική. Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο θα “τρέξουν” οι διαδικασίες που χρειάζονται για να βγουν τα εισιτήρια στη διάθεση του κόσμου. Επίσης στην αυριανή απάντηση οι άνθρωποι του Άρη θα γνωρίζουν το ποσοστό που θα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι, αλλά και τους τρόπους που χρειάζονται για να γίνει αυτό.

Επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ και των συνεργατών του είναι να μπει ο κόσμος στο γήπεδο και να μπορέσει να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να τους δώσει μια ψυχολογική ποδοσφαιρική ένεση ενόψει του πρώτου αγώνα στο Καζακστάν κόντρα στην Αστάνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button