Ποδόσφαιρο

Στον… Άρη και την Αστυνομία τα “ρίχνει” ο Λεβαδειακός για την άρνηση του να δώσει εισιτήρια

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε

Ο Λεβαδειακός με επίσημη ανακοίνωσή του, “τοποθετήθηκε” για το θέμα των εισιτηρίων, που τελικά δεν θα δοθούν στους φίλους του Άρη. Aρχικά οι Βοιωτοί δέχτηκαν να υπάρχει κόσμος των “κιτρίνων” στο γήπεδο αλλά αυτό… άλλαξε σήμερα λόγω της άρνησης του Λεβαδειακού, με τον συγκεκριμένο σύλλογο, πάντως, να τα “ρίχνει” στον Άρη και στην ΕΛ.Α.Σ..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής αναφορικά με τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα (16/12, 16:00) Κυπέλλου με τον Άρη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».

Η ΠΑΕ Άρης είχε ζητήσει 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και το αίτημά της είχε γίνει δεκτό από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, παραχωρώντας τις θύρες 4 και 5.

Παρά ταύτα, κι ενώ δεν υπήρξε καμία άλλη ενέργεια από μέρους της μέχρι σήμερα για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, στη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος (21/12, 15:00) για τη 14η αγωνιστική της Super League στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι ΔΕΝ επιθυμεί να λάβει τα εισιτήρια που είχε ζητήσει, καθώς δεν πρόκειται να βρεθούν στο γήπεδο οι φίλαθλοί της.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η απόφαση της Αστυνομίας ήταν να μην υπάρξει παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο αυριανό παιχνίδι. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ανοίξουν οι θύρες 4 και 5 για τους φίλους του Άρη και γι’ αυτό καλούνται να μην προσέλθει κανένας στο γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button