Ποδόσφαιρο

Στον Άρη…δεν ακούμπησε, πλέον δίνουν 1 εκατομμύριο για αυτόν

Μπορεί η παρουσία του στον Άρη να μην ήταν η αναμενόμενη, μετά την αποχώρησή του όμως, έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Φελίπε, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος δεν είχε την αναμενόμενη παρουσία όσο βρισκόταν στους “κιτρινόμαυρους”.

Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Άρη ως ελεύθερος, ο Βραζιλιάνος συνέχισε την καριέρα του στη Μολδαβία για λογαριασμό της Σέριφ, η οποία έκανε μια τρομερή πορεία προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας μάλιστα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με το τέλος της παρουσίας του στη Σέριφ, ο Μπρούνο βρήκε το…νέο του λιμάνι στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, με την οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος, παίζοντας μάλιστα και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάνοντας τρομερές εμφανίσεις και στην Κύπρο αλλά και στο Ολντ Τράφορντ.

Πλέον, ο Μπρούνο έχει αρχίσει και τραβάει τα βλέμματα και άλλων ομάδων, με μια άλλη κυπριακή ομάδα, που βρίσκεται στην κούρσα του τίτλου, την Πάφο, να θέλει να τον κάνει δικό της.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Ομόνοια, λήγει το καλοκαίρι του 2024 με την ομάδα της Πάφου να θέλει να τον αποκτήσει από τώρα, βγάζοντας μάλιστα ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία της.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα, η Πάφος ετοιμάζεται να καταθέσει επταψήφια πρόταση για τον Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, δηλαδή να δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Ομόνοια, για να τον αποκτήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button