Ερασιτέχνης

Στη Πορτογαλία για ευρωπαϊκό το τμήμα του τζούντο

Η ομάδα του τζούντο του Άρη θα εκπροσωπήσει για 2η φορά στην ιστορία της τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/11) στην Πορτογαλία στην περιοχή Οντιβέλα

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση του 2017, αλλά και την 7η Θέση που ακολούθησε στο Champίons League του 2018, η ομάδα του Άρη με δυνατό ρόστερ Θα ριχτεί στη μάχη αντιμέτωπη με κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας ως μόνο στόχο το βάθρο. Οι Έλληνες πρωταθλητές που απαρτίζουν την ομάδα του Άρη στη διοργάνωση είναι οι εξής:

  • Ελευθέριος Παναγιώτου / -δ6κ.
  • Γιώργος Αζωίδης / -73κ. ((Νο36 παγκόσμιας κατάταξης)
  • Δαβίδ Τσοκούρης / -81 κ.
  • Αθανάσιος Μυλωνέλης /-81 κ.
  • Γιώργος Μαλλιαρόπουλος / +90κ.

Εκτός από αυτούς όμως, κάθε ομάδα που συμμετέχει δικαιούται και κάποιες μεταγραφές. Έτσι ο Άρης θα αποτελείται επίσης από τους:

  • Νίκο Τσικαίτζε (Γεωργία / -66κ.
  • Ισλάμ Μποαμπάεφ (Καζακστάν) / -90κ.
  • Ιάκιβ Κάμο (Ουκρανία) / +90κ. (Νο14 παγκόσμιας κατάταξης +100κ.)

Με αυτό το πολλά υποσχόμενο ρόστερ ο Άρης Θα κληθεί να αντιμετωπίσει 10 από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με την ελληνική ομάδα μάλιστα να Θεωρείται φαβορί. Από τις αντίπαλες ομάδες ξεχωρίζουν η γεωργιανή Fίghter και η ρωσική Edelweίss. Την ομάδα Θα συνοδέψει ως προπονητής ο δάσκαλος του συλλόγου, Νίκος Μαλλιαρόπουλος. Τις 6 ομάδες στις γυναίκες και τις 11 ομάδες στους άνδρες που Θα παλέψουν για την πρόκριση στο Champίon 1889υ8 του 2020 μπορείτε να δείτε εδώ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα Θα διεξαχθεί στην περιοχή Οντιβέλας της πορτογαλικής πρωτεύουσας και η μεγαλύτερη κατηγορία (Champίons League) για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων του τζούντο για το 2019. Θα είναι η 2η φορά που τα δύο πρωταθλήματα γίνονται ταυτόχρονα στην ίδια τοποθεσία μετά το περσινό επιτυχημένο πείραμα της Βουδαπέστης. Στην κορυφαία κατηγορία τα φαβορί είναι η γαλλική ομάδα Flam 91 στις γυναίκες και η Sportίng ΟΡ Lίsbon στους άνδρες που ήταν και οι περσινοί πρωταθλητές.

Πηγή: Sportsfeed.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button