Ποδόσφαιρο

Στη γελοιότητα της «μάχης πεντάδας» απάντησε ο Ατρόμητος και ο κόσμος του

Όχι ότι περιμέναμε κάποια επιβεβαίωση, αλλά ο ίδιος ο Ατρόμητος απάντησε στα όσα εκτός τόπου και χρόνου λεγόταν για «μάχη Άρη-Ατρομήτου».

Ο Ατρόμητος δεν μπορεί να είναι ούτε συνομιλητής του Άρη ούτε ισότιμος διεκδικητής του σε οτιδήποτε, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν μανιωδώς -για μία ακόμη φορά- να κάνουν τη νύχτα μέρα.

Άλλωστε είναι ξεκάθαρο, πως ότι δημοσίευμα έχει υπάρξει περί μάχης της πεντάδας αποσκοπεί αλλού. Ο Άρης είναι μία ομάδα που θα παλέψει για την είσοδο του στην τετράδα και ο Ατρόμητος μία ομάδα που θα παλέψει για την έκτη θέση, την οποία έτσι κι αλλιώς δεν έχει καν φτάσει κοντά στο να κατακτήσει εδώ και χρόνια.

Πάντως το αστείο αυτό αφήγημα περί Άρη-Ατρομήτου για την πέμπτη θέση κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι κανείς δεν το έχει αυτό στο μυαλό του.

Στον Ατρόμητο μετά το τέλος του παιχνιδιού όλοι οι παίκτες πήγαν να κάνουν «όλε» μπροστά στους οργανωμένους της ομάδας τους για την ισοπαλία που πήραν με τον ανέτοιμο Άρη. Και φυσικά κανείς δεν ψέγει για αυτό ούτε τους παίκτες του Ατρομήτου, ούτε τον κόσμο του.

Πρόκειται για μία ομάδα μιας γειτονιάς της Αθήνας που κατάφερε να πάρει βαθμό από τον -έστω ανέτοιμο- Άρη και αυτό συνιστά μία μεγάλη επιτυχία για αυτούς. Αυτό όμως, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Έτσι ο ίδιος ο Ατρόμητος και ο ίδιος του ο κόσμος απάντησε στις γελοιότητες που γράφονται. Ούτε οι ίδιοι δεν φαντασιώνονται την ομάδα τους ως συνδιεκδικητή του Άρη, αυτό το κάνει μόνο η αρρωστημένη προπαγάνδα που έχει ξεκάθαρους στόχους, αλλά για άλλη μια φορά ξεφτιλίστηκε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button