Ποδόσφαιρο

«Στηρίζουμε τα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του ‘Κλ. Βικελίδης’»

Μήνυμα στήριξης των χώρων εστίασης αλλά και των κυλικείων του γηπέδου έστειλε ο Α.Σ. Άρης.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ απευθύνει παράκληση στους φιλάθλους μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τα κυλικεία του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως και τους χώρους εστίασης που στεγάζονται στο γήπεδο, στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας.

Τα έσοδα από την εμπορική δραστηριότητα πηγαίνουν στον Α.Σ. ΑΡΗΣ και με την αγορά των προϊόντων, δυναμώνουμε και τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

Συνεπώς, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ καλούνται να προμηθεύονται ό,τι επιθυμούν, αποκλειστικά από τα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μ’ αυτόν τον τρόπο, αφενός ενισχύουμε το σύλλογό μας, αφετέρου τον προστατεύουμε από τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφόρων ειδών αντικείμενα, όπως παραδείγματος χάριν μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών κτλ.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των κυλικείων, δεσμεύεται ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button