Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία ο Άρης: Έξι αγώνες, 18 βαθμοί, μια θέση στην Ευρώπη

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος μπαίνει ο Άρης, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν δεκαοκτώ βαθμούς που μπορούν να διεκδικήσουν, ώστε να πετύχουν τον στόχο της Ευρώπης

Οι κιτρινόμαυροι μετά από την σειρά των τριών ντέρμπι, ακόμη και αν αυτή έληξε με άδοξο τρόπο απέδειξαν ότι έχουν ανέβει επίπεδο και πως σίγουρα μπορούν να κοιτάξουν οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια.

Πλέον μένει να πάνε για ένα δυνατό “finish” στους επόμενους έξι αγώνες, και σε ένα πρόγραμμα σαφώς πιο βατό από αυτό που μόλις πέρασαν.

Ο Άρης αντιμετωπίζει κατά σειρά στην έδρα του τους Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ, δυο ομάδες τις οποίες αν είναι σοβαρός μπορεί να τις κερδίσει.

Στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν τους δυο άμεσους ανταγωνιστές τους για την πεντάδα, τον έκτο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, και τον τέταρτο Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τους μεν πράσινους έχει δείξει ότι τους “έχει” ενώ από την άλλη είναι ξεκάθαρο πως πλέον κάθε ομάδα που ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη είναι το “αουτσάιντερ” απέναντι στον (καλό) Άρη.

Τέλος η χρονιά κλείνει με την δύσκολη εκτός έδρας έξοδο, σε έναν όμως πιθανά αδιάφορο Παναιτολικό, και τον αγώνα στο Χαριλάου με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ο Άρης λοιπόν έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει 18 βαθμούς, σε αγώνες που κατά κύριο λόγο αντιμετωπίζει ομάδες που δεν έχουν την ίδια ποιότητα με εκείνον, μένει να δείξει το σοβαρό του πρόσωπο, να παίξει χωρίς υπεροψία, να είναι συγκεντρωμένος στον στόχο του και με ένα δυνατό “φινάλε” να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button