Ποδόσφαιρο

Στην λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Κουέστα

Ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, βρίσκεται στην λίστα του ΑΠΟΕΛ που κάνει σκέψεις για την απόκτηση του.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του κυπριακού μέσου “goal.philenews.com”

Ο Χουλιάν Κουέστα απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον Άρη Θεσσαλονίκης και ο Ισπανός τερματοφύλακας έδωσε εξουσιοδότηση στον μάνατζερ του όπως του βρει συμβόλαιο με καλύτερα οικονομικά δεδομένα από αυτά που του πρόσφεραν οι «κιτρινόμαυροι».

Παρά το γεγονός πως παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθει η ελληνική ομάδα με νέα (βελτιωμένη) πρόταση, ο Ίβηρας κιπερ, που όποτε τελειώσει η σεζόν στην Ελλάδα θα μείνει ελεύθερος, βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, σε ομάδα που πρωταγωνιστεί. Η μοναδική ομάδα που ψάχνει για τερματοφύλακα και μάλιστα για βασικό είναι ο ΑΠΟΕΛ, κάτι για το οποίο είναι ενήμερος Ισπανός γι’ αυτό -όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας «goal.com.cy»- κι έχει προταθεί.

Η περίπτωσή του Χουλιάν Κουέστα είναι στα υπόψη του κόουτς των «γαλαζοκιτρίνων» Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος που παρακολουθεί ανελλιπώς και έχει θετική άποψη γι’ αυτόν. Εξάλλου, πρόκειται για τερματοφύλακα που σύμφωνα με προηγούμενους προπονητές του εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά στους αμυντικούς, είναι εργατικός, θέλει να μαθαίνει νέα πράγματα και προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως του αρέσει να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button