Ποδόσφαιρο

Στην λίστα ο Μαρκόβσκι

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι φέρεται να είναι στην λίστα του Άρη ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ο 31χρονος φορ από την Σερβία, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναιτωλικό, καθώς έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Μάλιστα, «αποχαιρέτησε» τον κόσμο των Αγρινιωτών προ ημερών, μέσω facebook.

Ο έμπειρος επιθετικός ενδιέφερε τον Άρη το καλοκαίρι, δίχως οι «κιτρινόμαυροι» να βρουν το πρόσφορο έδαφος για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, δείχνουν πλέον αποφασισμένοι να διερευνήσουν και πάλι τις προθέσεις τους, εφόσον όμως παρθεί η οριστική απόφαση για ενίσχυση της ομάδας, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, καθώς εκκρεμεί το ραντεβού, Καρυπίδη-Σπανού-Μυροφορίδη.

Εφόσον γίνει η απαραίτητη ελάφρυνση του ρόστερ, τότε πρόκειται να κινηθούν για τον έμπειρο επιθετικό, που πληροί όλες τις προδιαγραφές για τον παίκτη που θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» στο ρόστερ τους για την επίθεση.

Για τον παίκτη ενδιαφέρον δείχνει τόσο ο Απόλλων Σμύρνης, όσο και η Λαμία, που μάλιστα φέρονται να του έχουν καταθέσει και πρόταση, δίχως ο ίδιος να έχει δώσει κάποια απάντηση.

Ο ίδιος έχει αναθέσει στον μάνατζέρ του, να χειριστεί τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, αναμένοντας τις κατάλληλες προτάσεις, μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση.

Φέτος αγωνίστηκε σε 11 ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν βρήκε δίχτυα σε κανένα, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button