Ποδόσφαιρο

Στην Κύπρο επιστρέφει ο Ιωάννου

Ο Νικόλας Ιωάννου έχει δεχθεί Πρόταση από την Ανόρθωση, ο οποίος φεύγει οριστικά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και επιστρέφει στην πατρίδα του, όπως αναφέρουν κυπριακά σάιτ.

Σε σχετικό ρεπορτάζ το 24sports.com.cy τόνισε: “Νοουμένου ότι θα επιστρέψει στην Κύπρο, που όπως όλα δείχνουν είναι και το πιο πιθανό, τότε είναι δεδομένο ότι πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν να βρουν την άκρη μήπως και του φορέσουν την φανέλα.

H AEK κάνει τις προσπάθειες της ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας και η Ανόρθωση μοιράζεται τον ίδιο στόχο καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια θεωρεί το Νικόλα Ιωάννου ως τον καταλληλότερο αριστερό μπακ για τη νέα σεζόν.

Έτσι και αλλιώς η ποδοσφαιρική κοψιά του, ταιριάζει στον Τιμούρ αφού μόλις πριν από δύο σεζόν βασίστηκε για τ’ αριστερά σ’ ένα παίκτη, όπως τον Σελίν, που αγωνιστικά τουλάχιστον είχε ένα σωρό ομοιότητες με τον κύπριο διεθνή.

Ο 25χρονος άσος που λίαν συντόμως θα αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ ψάχνεται επίσης να επιστρέψει Κύπρο και η Ανόρθωση δεν μπορεί παρά να αποτελεί ελκυστικό προορισμό για τον ίδιο.

Πέραν του ότι είναι μια ομάδα που έπαιξε και ο πατέρας του, με τον Τιμούρ Κετσπάγια έχουν ξανά συναντηθεί στην καριέρα τους όταν από κοινού εργαζόντουσαν στον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 15-16, χωρίς όμως ο 20χρονος να αποτελούσε βασικό γρανάζι του Γεωργιανού.

Ως προς το κασέ του, που είναι ιδιαίτερα υψηλό, η Ανόρθωση δεν έχει κανένα ενδοιασμό να το διαπραγματευτεί θεωρώντας ότι πιθανή απόκτηση του, ενισχύει το κυπριακό στοιχείο, πλαισιώνει τον Αρτυματά μ΄ έναν ακόμη κλασάτο γηγενή ποδοσφαιριστή ίδιας γενιάς, κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ έχει και μια επιπλέον επιλογή για τη θέση του στόπερ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button