Μπάσκετ

Στην Γ’ Εθνική και την Σταυρούπολη ο Κακαρούδης!

Την απόκτηση ενός πολύπειρου καλαθοσφαιριστή με “βαρύ” βιογραφικό και σπουδαία καριέρα στα παρκέ, ανακοίνωσε συνοικιακή ομάδα μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ομάδα της Σταυρούπολης, που ενέταξε στο δυναμικό της τον Κώστα Κακαρούδη, ο οποίος μέχρι τη διακοπή της Basket League λόγω κορωνοϊού, αγωνιζόταν στον Ηρακλή!

Ο 37χρονος πάουερ φόργουορντ, που μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες του Άρη και του ΠΑΟΚ, έχει παραστάσεις επιπέδου Α1 και σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία, με στόχο να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην προσπάθεια για δεύτερη συνεχόμενη άνοδο στην Β΄ Εθνική.

Η Σταυρούπολη, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, καθώς εξασφάλισε την άνοδό της τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΘ, με 16 νίκες και 4 ήττες στην περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κώστας Κακαρούδης, δήλωσε για την μεταγραφή: “Με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω εκεί από όπου ξεκίνησα. Από την στιγμή που οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις εκτός μπάσκετ δεν μου επιτρέπουν να ακολουθήσω το πρόγραμμα της Α1, όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα για να βοηθήσω την ομάδα της Σταυρούπολης στο επερχόμενο πρωτάθλημα, από τον Αλέξανδρο Χεμπεκίδη με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στο ξεκίνημά μας και γνωρίζοντας ότι προπονητής είναι ο Παναγιώτης Αμοιρίδης, δεν σκέφτηκα και πολύ για να απαντήσω θετικά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία προτίστως και πολλές νίκες με όμορφο μπάσκετ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button