Διεθνή

” Στην Βαρκελώνη για τον αντι-Ιωαννίδη, Βίτορ Ρόκε οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ”

Σύμφωνα με το έγκυρο ισπανικό μέσο, οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ έφτασαν στην Βαρκελώνη για να συνεχίσουν από κοντά τις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για τον Βίτορ Ρόκε, τον παίκτη που έχουν σαν Plan B για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, η οποία βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη όλο αυτό το διάστημα με την στάση του Παναθηναϊκού έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει και μία δεύτερη περίπτωση, εκείνη του Βίτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει με τον Έλληνα φορ.

Τα «λιοντάρια» της Λισαβώνας αντιμετωπίζουν κι εκεί ανταγωνισμό, αφού τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό των Καταλανών θέλει και η Ρεάλ Μπέτις, αυτή βέβαια με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του. Φυσικά το σενάριο αυτό δεν ικανοποιεί τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση ανάγκη για χρήματα, αφού αντιμετωπίζουν δυσκολίες, οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα την αδυναμία τους να εγγράψουν στην La Liga το νέο τους απόκτημα, Ντάνι Όλμο. Ο ίδιος παίκτης βλέπει θετικά την επιλογή των «βερντιμπλάνκος».

Η Σπόρτινγκ όμως από την πλευρά της όχι μόνο δεν τα παρατάει αλλά συνεχίζει τις εντατικές συζητήσεις και μάλιστα έστειλε τον αθλητικό διευθυντή της, Ούγκο Βιάνα στην Βαρκελώνη για να συναντηθεί δια ζώσης με τον αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ντέκο και να συζητήσουν περαιτέρω για μία ενδεχόμενη παραχώρηση του Βίτορ Ρόκε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button