Ποδόσφαιρο

Στην αναζήτηση στόπερ οι άνθρωποι του Άρη

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν την θέση του σέντερ μπακ, που άφησε “κενή” η φυγή του Φραν Βέλεθ.

Αρχικώς οι “κίτρινοι” κοίταξαν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Γαλλική αγορά, που όμως δεν έπεισαν για την αξία τους και οι περιπτώσεις τους απορρίφθηκαν, όπως όμως και αυτή του Τάσου Αυλωνίτη που φαίνεται η υπόθεση του να μην προχωρά.

Παράλληλα με τις αναζητήσεις όμως βρίσκονται και σε συζητήσεις με κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν “προκριθεί” στην λίστα ενδιαφέροντος και απασχολούν έντονα τους ανθρώπους της ομάδας, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

Σήμερα στο ρόστερ του Άρη υπάρχουν οι Δεληζήσης, Ρόζ, Μπαγκαλιάνης που μπορούν να αγωνιστούν στην θέση του στόπερ ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Ούγκο Σόουζα, που συνεχίζονται οι συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του, και ανάλογα με το εντέλει πόσοι από αυτούς θα παραμείνουν θα πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες κινήσεις, που θα είναι μία ή δύο, ώστε να είναι γεμάτη η φαρέτρα του Μίχαελ Ένινγκ για την νέα σεζόν.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button