ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Στην Αλ Νασρ για τρία χρόνια ο Μπρόζοβιτς

Ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Μπρόζοβιτς.

Μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην Ίντερ, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς πρόκειται να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο, προκειμένου να ενταχθεί και αυτός στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

Σύμφωνα όπως ανέφερε ο «γκουρού» των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να καταθέτει πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία τελικά έγινε αποδεκτή από τους «νερατζούρι».

Τις επόμενες ημέρες ο Κροάτης διεθνής αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπογραφές στο τριετές συμβόλαιο έναντι 30 εκατομμύριων ευρώ τον χρόνο.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μπρόζοβιτς με την Ιντερ λήγει το καλοκαίρι του 2026, ενώ ο 30χρονος χρειάζεται ένα ποσό περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτηθεί. Αυτή η συμφωνία θα επιτρέψει στον Κροάτη διεθνή να αναζητήσει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στην Σαουδική Αραβία, ενώ η Αλ Νασρ θα ενισχυθεί με έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή στον χώρο της μεσαίας γραμμής. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button