Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα η κλήρωση Άρη για Europa League!

Στην Αθήνα θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League όπως αποφάσισε ομόφωνα η εκτελεστική επιτροπή της UEFA.

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε ομόφωνα οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League για την επόμενη σεζόν, αλλά και η βράβευση για τους καλύτερους παίκτες της σεζόν να διεξαχθούν στην Αθήνα και το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η επιλογή της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης, αφού πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και συνδέεται με τον τρόπο που αντιμετώπισε η χώρα μας την πανδημία.

Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή τη ‘Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.

Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες  ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button