Διεθνή

Στεφανία Χαραλαμπίδη: “Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, υποφέρουν άνθρωποι”

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη είναι χρυσή Ολυμπιονίκης με την ομάδα πόλο γυναικών των ΗΠΑ, και αφιέρωσε το μετάλλιό της στους Έλληνες που δοκιμάζονται εξαιτίας των πυρκαγιών.

Για τρίτη συνεχή φορά οι ΗΠΑ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην υδατοσφαίριση γυναικών. Ανάμεσα τους είναι και η Στεφανία Χαραλαμπίδη, η οποία είναι η πρώτη Ελληνίδα που ενίσχυσε με την παρουσία της τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ομαδικό σπορ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Στεφανία Χαραλαμπίδη θέλησε να αφιερώσει στην Ελλάδα το μετάλλιο, η οποία περνάει δύσκολα εξαιτίας των πυρκαγιών που συνεχίζουν να καίνε πολλές περιοχές της χώρας.

“Είμαι ευγνώμων για αυτό το ταξίδι. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στον εαυτό σου θα σε φτάσει στον τελικό στόχο σου. Μην ακούτε τις αμφιβολίες των άλλων, γιατί δεν έχει σημασία τι θα πουν.

Ό,τι έχει πραγματικά σημασία είναι η πίστη στον εαυτό σου και το να μην σταματήσεις ποτέ να πιέζεις τον εαυτό σου να πετύχει τα όνειρά σου. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στην Ελλάδα. Υπάρχει τόσος πόνος με τις πυρκαγιές, άνθρωποι υποφέρουν. Ελπίζω να δώσω υποστήριξη σε όλους τους Έλληνες και να τους κάνω υπερήφανους” έγραψε στη δημοσίευσή της η Χαραλαμπίδη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button