Ποδόσφαιρο

Στα 3-5 πηγάδια για το φιλικό ο Καρυπίδης… Θα μιλήσει με Σόουζα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης θα επισκεφτεί σήμερα την προετοιμασία του Άρη στα Τρία-Πέντε Πηγάδια.

Κι αυτό, όχι μόνο, για να παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη φιλική αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στην Βέροια, αλλά και να συζητήσει με τον Ούγκο Σόουζα.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ ο Πορτογάλος δεν διανύει και τις καλύτερές του μέρες στον Άρη, καθώς στο μυαλό του φαίνεται να στριφογυρίζει ακόμα η ιδέα της αποχώρησης.

Παρότι συμφώνησε να συνεχίσει και ενώ δεσμεύεται για ένα ακόμα χρόνο με τους «κιτρινόμαυρους», ο 24χρονος στόπερ, επιμένει να μην θέλει να αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ.

Προτάσεις, όμως, στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχουν φτάσει για την αγορά του, κάτι που γνωρίζει καλά και ο ίδιος! Οι εγχώριοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται από την πρώτη κατηγορία του έχουν διαμηνύσει πως μόνο αν μείνει ελεύθερος θα τον αποκτήσουν. Το ιδανικότερο συμβόλαιο, του προσφέρεται από σύλλογο του Βελγίου, ωστόσο, η φορολογία τον απασχολεί έντονα καθώς το 45-50% περίπου των απολαβών του, πάνε στο κράτος.

Πρόσφατα, έπεσε στο… τραπέζι η σκέψη να τον αγοράσει από τον Άρη ο… Ίλια Ίβιτς! Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και νυν εκπρόσωπός του, προκειμένου ο ίδιος να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους, τα δικαιώματά του.

Σήμερα ο Θοδωρής Καρυπίδης θα είναι στο ξενοδοχείο της ομάδας στη Νάουσα, όπου θα συναντηθεί με τον Σόουζα. Εξελίξεις θα υπάρξουν μόνο μετά το ραντεβού των δύο ανδρών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button