Ποδόσφαιρο

«Στα πρότυπα της ΟΥΕΦΑ όλες οι αλλαγές στο Κλεάνθης Βικελίδης»

Στο Yellow Radio 92.8 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος του τεχνικού έργου Ευάγγελος Παντζαρτζίδης και μίλησε για τα τουνικέ που θα τοποθετηθούν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τα οποία θα είναι στα πρότυπα της ΟΥΕΦΑ αλλά μίλησε και για άλλες αλλαγές που επρόκειτο να γίνουν στο γήπεδο του Άρη.

Συγκεκιμένα είπε στο “Αθλητικό X-Press” με τον Γιώργο Τότσικα:

Οι εργασίες ξεκίνησαν σε συνεργασία με την διοίκηση του Άρη και τον κ. Καρυπίδη. Τα τουρνικέ θα είναι έτοιμα το πολύ σε ενάμιση μήνα. Θα κινηθούμε βάσει των προτύπων και των οδηγιών της ΟΥΕΦΑ. Ανάλογα με την χωρητικότητα κάθε θύρας θα μπουν τα τουρνικέ.

Π.χ. στη θύρα 3 θα τοποθετηθούν τρία τουρνικέ. Η εντολή που έχουμε από τον κ. Καρυπίδη είναι να κάνουμε ό,τι απαιτείται προκειμένου να είναι συγχρονισμένος ο Άρης με την ΟΥΕΦΑ.

Ενώ στην συνέχεια υπογράμμισε ότι:

Τα νέα τουρνικέ δεν θα είναι μόνο η αλλαγή που θα γίνει στο γήπεδο. Ήδη έχουμε σχέδιο προκειμένου να μπει νέο σύστημα για τα προσωπικά δεδομένα και την είσοδο των ομάδων, τηλεοπτικές κάμερες ασφαλείας, θα γίνουν αλλαγές στα αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών και σε γενικές γραμμές θα γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να είναι σύγχρονο του γήπεδο κι έτοιμο για την Σούπερ λίγκα και όχι μόνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button