Ποδόσφαιρο

Στα ίδια επίπεδα το μπάτζετ με πέρυσι, διατεθειμένος για υπερβάσεις ο Καρυπίδης!

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα και τον οικονομικό διευθυντή των “κίτρινων” Αγησίλαο Τουμαζάτο στην Αθήνα, ενώ πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Άρη!

Αρχικώς όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδας του Άρη, θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρσι, παρόλο που δεν είναι σίγουρο εάν τα έσοδα θα είναι στα ίδια επίπεδα με προηγούμενη σεζόν καθώς είναι άγνωστο το τι θα γίνει τελικώς με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα. Σε αυτό τον τομέα η ΠΑΕ Άρης θα εκδώσει εισιτήρια διαρκείας στο 50% της πληρότητας του γηπέδου (περισσότερα εδώ).

Σημαντική αναφορά ήταν αυτή του Θεόδωρου Καρυπίδη στον Άγγελο Χαριστέα, που ανέφερε πως είναι διατεθειμένος για 1-2 οικονομικές υπερβάσεις σε συμβόλαια των ποδοσφαιριστών ώστε να έρθουν στην ομάδα πιο “δυνατά” ονόματα.

Για το μεταγραφικό πλάνο, Καρυπίδης και Χαριστέας κλείδωσαν τους στόχους και θα προχωρήσουν σε επαφές με αυτούς ενώ υπάρχει η σιγουριά ότι εφόσον κλείσουν οι παίκτες που επιλέχθηκαν η ομάδα τη νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από περασμένη σεζόν.

Ακόμη, συμφώνησαν οι παίκτες που θα αποκτηθούν να έχουν φιλοδοξίες και να είναι διψασμένοι για διάκριση. Ιδιαίτερο βάρος θα “πέσει” στους χαρακτήρες αυτών ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις τύπου Φραν Βέλεθ που δήλωναν ότι… αγαπάνε τον Άρη και στηρίζονταν από το σύνολο της ομάδας και των οπαδών και μόλις έφυγαν έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους, κάνοντας μάλιστα και προσφυγή.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button