Ποδόσφαιρο

Σταμπουλίδης: «Ευχαριστώ τον ιστορικό σύλλογο και τον ασυναγώνιστο κόσμο του» (photos)

Ένα ιδιαίτερο “ευχαριστώ” θέλησε να πει πριν λίγες ώρες  ο Χάρης Σταμπουλίδης μέσω τον social media

O Ελληνοαυστραλός αμυντικός ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα της φετινής σεζόν, τονίζοντας την σημασία του συλλόγου και νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ίδιο αλλά κυρίως τον κόσμο. Ένα κόσμο που του έδωσε πολλή αγάπη και στήριξε τον ίδιο και την ομάδα μέχρι το τέλος.

Η ανάρτηση του

«Ευχαριστώ τον ιστορικό σύλλογο και τον ασυναγώνιστο κόσμο του Άρη για την υποστήριξη και πίστη τους στις καλες και δύσκολες στιγμές φέτος, που μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. »

View this post on Instagram

Ευχαριστώ τον ιστορικό σύλλογο και το ασυναγώνιστο κόσμο του Άρη @arisfc_official για την υποστήριξη και πίστη τους στις καλες και δύσκολες στιγμές φέτος, που μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. ——————————————— Thank you to the historic establishment and unrivalled people of Aris for their support and belief during the good and difficult times which helped us achieve our objectives. #arisfc #vamos #continue #smile #trusttheprocess #believe #thessaloniki #skg

A post shared by Haris Stamboulidis (@harisstambo) on

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button