ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Οτσόα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα αναμένεται να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ που διεξαχθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ, το οποίο θα είναι και το έκτο της καριέρας του.

Ο 40χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα του Μεξικού στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό θα είναι το έκτο και τελευταίο του συνολικά με τους “αζτέκους”, με τον Οτσόα να κρεμάει ακολούθως τα ποδοσφαιρικά γάντια του.

Ο σύλλογος με τη φανέλα του οποίου θα αποσυρθεί ο πολύπειρος γκολκίπερ είναι αυτός της ΑΕ Λεμεσού, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε AVS, Σαλερνιτάνα, Κλαμπ Αμέρικα, Σταντάρ Λιέγης, Μάλαγα, Γρανάδα, Αζαξιό.

Με το εθνόσημο στο στήθος έχει καταγράψει 152 συμμετοχές!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button