Γενικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: “Όπου και να παίζω, θέλω να είμαι η έκπληξη του τουρνουά”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην περίοδο προετοιμασίας για το Roland Garros ήταν από τους καλύτερους τενίστες, πετυχαίνοντας 16 νίκες σε 19 παιχνίδια που έδωσε στο χώμα, με δύο τίτλους σε Μόντε Κάρλο, Γενεύη και έναν τελικό στη Βαρκελώνη.


Όπως παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η προετοιμασία που έχει κάνει ποτέ για Grand Slam είναι η καλύτερη αν και δεν του αρέσει να τον υπολογίζουν σαν φαβορί.

πρόσφατα από τη Γενεύη είχε δηλώσει “Θέλω να παίξω στο Roland Garros σαν να μην είμαι φαβορί”, και την Παρασκευή το επανέλαβε και στην αίθουσα Τύπου του Philippe Chatrier: “Όπου και να παίζω, θέλω να είμαι η έκπληξη του τουρνουά. Αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο,

Έχω κάνει την καλύτερη προετοιμασία για Grand Slam μέχρι τώρα. Πλέον, όλη η συγκέντρωσή μου είναι στην επόμενη εβδομάδα. Οτιδήποτε καλύτερο από τα ημιτελικά, νομίζω θα είναι έκπληξη” είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.
Έχει ευνοϊκή κλήρωση ο πρωτοπόρος στην ATP Race , αποφεύγοντας τους Big 3 Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς ωστόσο τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα να τους αντιμετωπίσει.

“Είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω. Κάθε φορά που τους συναντάω, είμαι ενθουσιασμένος. Δεν βλέπω το λόγο να τους φοβάμαι, μπορεί να παίζουν φοβερά αλλά μπορώ και εγώ να παίξω φοβερά. Κάθε φορά που παίζω αγώνα μαζί τους, έχω τη δυνατότητα να δω το κορυφαίο μου επίπεδο” είπε.

Ο Τσιτσιπάς τις υποχρεώσεις του θα τις ξεκινήσει την Κυριακή απέναντι στον Ζέρεμι Σαρντί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button