Ποδόσφαιρο

«Στέλνει Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα και φουλάρει για Nτε Λιχτ η Μπάγερν»

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις

Στο επίκεντρο των εξελίξεων περνά πλέον η Μπάγερν Μονάχου στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανουέλ Βετ του «transfermarkt», οι Βαυαροί αναμένεται να σεβαστούν την επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και θα αποδεχθούν την πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Η πρόταση των Καταλανών έχει φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους που μπορεί να πιάσει ο Πολωνός μέσω ομαδικών και ατομικών διακρίσεων, ποσό που θεωρείται δίκαιο από τον γερμανικό σύλλογο για έναν παίκτη που είναι 33 ετών και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο.

Αυτή η εξέλιξη, βέβαια, δεν σημαίνει ότι τα λεφτά που θα εισπράξει η Μπάγερν Μονάχου θα μείνουν και στα ταμεία του συλλόγου, καθώς μέσω αυτών των εσόδων οι πρωταθλητές Γερμανίας θα κινηθούν ακόμα πιο δυναμικά για τον Ματάις ντε Λιχτ.

Ο 22χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είναι δεδομένο ότι θα φύγει από τη Γιουβέντους και ήδη τα έχει βρει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο απομένει και η συγκατάθεση της Γιουβέντους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν προκύψει τις προηγούμενες μέρες, η Γιουβέντους θέλει ένα ποσό κοντά στα 90-100 εκατ. ευρώ τη στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου έφτασε μέχρι τα 75 εκατ. ευρώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button