Γενικά

Σπύρος Πέγκας: «Είμαστε υπέρ της θέσης να παραμείνει το δίδυμο της επιτυχίας στην ηγεσία της Διεθνούς Έκθεσης»

Ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας ξεκίνησε την ομιλία του στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε για την αναβίωση της αρχαίας Εγνατίας οδού αναφερόμενος στην ΔΕΘ και στο ότι τελικά δεν θα γίνουν αλλαγές ως προς το δίδυμο της ηγεσίας της των τελευταίων χρόνων σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι για το δίδυμο, Τζήκα-Ποζρικίδη: «Είμαστε υπέρ της θέσης να παραμείνει το δίδυμο της επιτυχίας στην ηγεσία της Διεθνούς Έκθεσης». «Το γενικότερο τουριστικό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην καλή πορεία που έχει χαράξει η ΔΕΘ τα τελευταία χρόνια» πρόσθεσε .

Το ζήτημα αυτό ,της παραμονής του Τζήκα-Ποζρικίδη είχε τεθεί χθες από την υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδια για τα θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά όταν με δηλώσεις της προανήγγειλε την λήξη της παρούσας διοίκησης της ΔΕΘ και αν και θα παρέμενε στην αρμόδια θέση του ο Τάσος Τζήκας, για τον Κυριάκο Ποζρικίδη το μέλλον ήταν αβέβαιο.

Δεν τίθεται θέμα αλλαγής προσώπων στο διοικητικό συμβούλιο, δηλώνουν κυβερνητικές πηγές θέλοντας να τονίσουν ότι ο θεσμός εδώ και πολλά χρόνια έχει επιτυχημένη πορεία και ότι μόνο τυπικά λήγει η θητεία της διοίκησής της .

Ρεπορτάζ: Nάνσυ Χαλκοπούλου

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button