Ποδόσφαιρο

Σπυρίδων: «Ντέρμπι όπως παλιά, θα κριθεί στην αποφασιστικότητα των παικτών»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Άγγελος Σπυρίδωνας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τους ξένους διαιτητές είπε:

Κατά κάποιον τρόπο γίνεται και λίγο δικαιολογημένα γιατί τα τελευταία χρόνια γίνονται παρατράγουδα με τους Έλληνες διαιτητές. Σε ορισμένα παιχνίδια οι ξένοι μπορούν να προσφέρουν. Αυτό γινόταν και παλιά στα δικά μας χρόνια. Με ξένο διαιτητή δεν είχαμε παίξει ποτέ. Στη δική μου την θητεία που ήμουν μαζί με τον Αλεξιάδη είχαμε μέσα και έξω νίκες. Δεν έχω χάσει από τον ΠΑΟΚ. Παίζει μεγάλο ρόλο η διαιτησία αλλά το θέμα είναι και πως θα εμφανιστούν οι ομάδες.

Για το Άρης – ΠΑΟΚ είπε:

Ο ΠΑΟΚ έχει μία υπεροχή όσο αφορά την ομοιογένεια και τον συντονισμό των παικτών. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες και έχει δείξει καλά στοιχεία. Θα έχει μεγάλες προοπτικές. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι όπως ήταν και παλιά. Εγώ πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην αποφασιστικότητα και στην υπακοή των εντολών που θα δώσουν οι προπονητές. Θέλει συντονισμό. Είμαι ευχαριστημένος με τα παιχνίδια που έχω δει μέχρι τώρα αλλά περιμένω ακόμα περισσότερα. Θέλουμε μεγαλύτερη ταχύτητα στο ξεδίπλωμα της ομάδας. Απαιτείται και κάποιος χρόνος προσαρμογής.

Για τους φιλάθλους είπε:

Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους της ομάδας να είναι προσεκτικοί για να μην έχουμε παρατράγουδα. Να εξελιχθεί το παιχνίδι σε λογικά πλαίσια. Υπάρχει ένας ιδιαίτερος φανατισμός.

Για το ποιο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θυμάται είπε:

Εκείνο το παιχνίδι που θυμάμαι με τον ΠΑΟΚ είναι τότε που είχαμε τερματίσει 1η ή 2η θέση. Τότε είχαμε κερδίσει με ένα γκολ του Αλεξιάδη μέσα στο Χαριλάου και ένα δικό μου. Ήταν τρομερό παιχνίδι και από τις δύο μεριές.

Για το τι θα έλεγε στους παίκτες είπε:

Τα πράγματα τώρα είναι διαφορετικά. Εκείνα τα χρόνια εμείς παίζαμε μπάλα και δουλεύαμε. Δεν υπήρχε επαγγελματισμός απλώς υπήρχε η αφοσίωση και η πίστη. Φορούσες την φανέλα και την τιμούσες. Αυτό που θα έλεγα είναι να πέσουν μέσα και να κερδίσουν. Θέλω να είναι ένα ήσυχο παιχνίδι.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:

Θα είναι μέσα στην 5άδα. Τουλάχιστον με την εικόνα που έδειξε μέχρι τώρα. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και μπορεί να καταφέρει ακόμα περισσότερα.

Για τη διαιτησία είπε:

Αδικίες και σφάλματα υπάρχουν πάντα από τον διαιτητή και συντελούν και άλλοι παράγοντες. Μπήκε το στοίχημα στις ομάδες και γίνεται χαμός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button