Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Όταν χαίρονται οι Αρειανοί χαίρομαι και εγώ, όταν λυπούνται εγώ λυπάμαι ακόμη περισσότερο”

Ο περσινός προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, που οδήγησε την ομάδα στη φυσική της θέση στη Σούπερ Λίγκα, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “VAMOS ARIS”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Νίκο Οικονόμου:

-Για το παιχνίδι που προετοιμάζεται με την ομάδα του Δόξα Δράμας κόντρα στην Κέρκυρα:

Δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Να κερδίσει ο καλύτερος. Είμαι αντίπαλος με την προηγούμενη μου ομάδα.

-Για το πως είναι τα πράγματα:

Ο Άρης ήταν μία εξαιρετική παρένθεση. Είναι ένας αγώνας το ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να σκαρφαλώσουμε Με έχουν πετύχει πολλοί Αρειανοί, μου έχουν μιλήσει.

-Για τον κόσμο:

Ο Άρης σε κάνει να τον αγαπάς όταν έχεις βρεθεί σε αυτή την ομάδα. Όταν έχεις προσπαθήσει για την ομάδα ο κόσμος το αναγνωρίζει και σε προσεγγίζει και είναι δίπλα σου.

-Για το τι κέρδισε από τον Άρη:

Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχα την αποτυχία στο μυαλό μου. Εγώ πήγα στον Άρη γιατί εφόσον με διάλεξε δεν έπρεπε να αποτύχω. Το ότι ο προπονητής μπορεί να κάτσει στον πάγκο του Άρη και να βιώσει αυτή την πίεση στην ομάδα του Άρη, δεν μπορεί να την βιώσει σε άλλη ομάδα. Μέσα από την πίεση γίνεσαι κανονικός προπονητής και ποδοσφαιριστής.

-Για την πίεση φέτος και τους προπονητές:

Νομίζω ότι αυτό που έζησε κυρίως ο Παντελίδης φέτος εμείς δεν το ζήσαμε. Η θέση του είναι εξαιρετικά δύσκολα. Είχε μία εβδομάδα να ετοιμάσει την ομάδα και ανταπεξήλθε πλήρως Είναι καλός προπονητής και είναι σκληρός και τα καταφέρνει. Ο Άρης πλέον δύσκολα να δυσκολευτεί σε κάτι, βέβαια στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά και ανατρέπονται.

-Για το τι άλλαξε:

Μερικές φορές έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση οι Έλληνες προπονητές από τους ξένους. Βλέπω πλέον μία ομάδα που έχει ενέργεια και πλάνο. Παλεύει, έχει πάθος και αγωνιστικό τσαμπουκά. Τα αποτελέσματα έρχονται και παρέρχονται. Έγινε δουλειά. Είναι ένα κράμα διαφορετικών στοιχείων.

-Για τον Δεληζήση και την ανανέωση:

Το είχα στο μυαλό μου και θεωρώ ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει να δώσει πολλά στον Άρη. Μαζεύει τους πάντες και δεν τους αφήνει να λιποψυχίσουν. Βγάζει θετική αύρα στα αποδυτήρια και είναι ηγετική φυσιογνωμία.

-Για τα παιδιά του Άρη:

Μια ομάδα φουτμπολ λιγκ μπορεί να δώσει παίκτες στην παραπάνω κατηγορία και αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό καθώς τα παιδιά του Άρη που ήμασταν πέρυσι στην Β’ κατηγορία τώρα έχουν εξελιχθεί και παραμένουν στην ομάδα

-Για το αν πίστευε ότι αυτή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της:

Νομίζω ότι παρά το γεγονός ότι ήρθαν άσχημα αποτελέσματα, βοήθησε πολύ ότι δεν άνοιξε η ψαλίδα με τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη. Εδώ ισχύει ότι συνέχισε η διοίκηση να κάνει την ομάδα καλύτερη. Η διοίκηση πρέπει να στηρίξει την ομάδα.

-Για τον Καρυπίδη:

Εγώ αυτό που είδα είναι ότι είναι ένας πρόεδρος που δεν ενόχλησε τον προπονητή και δεν δημιούργησε θέμα. Δεν επηρέασε καθόλου και στάθηκε δίπλα μου. Είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο. Οι περισσότεροι παράγοντες νομίζουν ότι είναι και προπονητές. Μακάρι να συνεχίσει να στηρίζει και τους υπόλοιπους προπονητές.

-Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα:

Νομίζω ότι το βασικό είναι να παγιωθεί η κατάσταση ότι ο Άρης βγαίνει Ευρώπη και μετά να γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Είναι και διαφορετική η προετοιμασία και πρέπει να ξεκινήσεις νωρίτερα. Πρέπει να υπάρχει πλάνο.

-Για το πως είναι η κατάσταση στην Δόξα Δράμας:

Δεν υπάρχει φαβορί για την δεύτερη. Νομίζω ότι ο στόχος είναι δεδομένος. Στο βασικό μας μέλημα είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην δεκάδα. Θέλει σκέψη, τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Η Δόξα έχει την τύχη να έχει  έναν μεγαλομέτοχο που είναι εδώ χρόνια και ασχολείται με την ομάδα. Αλλά τα χρήματα μόνο δεν κάνουν τις ομάδες.

-Για το μήνυμα στον κόσμο του Άρη:

Όσο χαίρονται χαίρομαι και όσο στεναχωριούνται, στεναχωριέμαι. Δεν γίνεται να μην ριζώσουν μέσα σου αρειανά συναισθήματα. Να στηρίζουν. Ξέρουν αυτοί πως.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button