Ποδόσφαιρο

Σπανός: «Όταν λέμε ότι είμαστε σοβαροί, δεν γίνεται να τρέχουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Ο Δημήτρης Σπανός στην συνέντευξη τύπου, δήλωσε ότι ο διακόπτης πολλών παικτών γύρισε στο ημίχρονο ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μάρκου Ντούνη που μόλις μπήκε αλλαγή πέτυχε το πρώτο γκολ του Άρη.

Για τον αγώνα:

Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι… ροντέο, κάτι που όμως δεν το θέλαμε και δεν θέλαμε να το ξαναδούμε. Όταν λέμε ότι είμαστε σοβαροί, δεν γίνεται να τρέχουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Κάναμε ένα ημίχρονο, νομίζοντας ότι κερδίσαμε πριν παίξουμε. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που αν την αφήσεις να παίξει, θα σε διαλύσει. Επειδή όμως η ομάδα έχει ένα βαθύ ρόστερ, τα παιδιά που μπήκαν και γενικά όλοι μαζί, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να γυρίσουμε το ματς.

Ο διακόπτης πολλών παικτών… γύρισε στο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση που βγάλαμε. Φέτος θα πουλήσουμε πολύ δύσκολα το… τομάρι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, όπως και στον κ. Γκώνια. Αυτό που βλέπω στον Εργοτέλη, είναι εξαιρετικό. Αν μπορέσουν να το συνεχίσουν, θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Τέτοια παιχνίδια δίνουν θεατές και… καρδιακούς.

Συνεχίζοντας, είπε:

Η πραγματική μας εικόνα, το πλάνο μας σαν ομάδα εφαρμόστηκε στο δεύτερο μέρος. Επειδή όμως η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή, προφανώς δεν τους έπεισα στην αρχή να μην επιτρέψουν στον Εργοτέλη να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Και ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος, ήρθαν για να παροτρύνουν τα παιδιά. Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να έρχονταν στο ημίχρονο για να εμψυχώσουν τους παίκτες.

Για την παρουσία του ΑΡΗ στην κορυφή:

Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια.

Για τον Ντούνη:

Πρέπει να είσαι και λίγο παιδαγωγός. Όποιο παιδί κάνει υπομονή, πιστέψει στον προπονητή, θα βγάλει και τις πραγματικές του ικανότητες. Τον Ντούνη που είχα στο μυαλό μου, τον είδα σήμερα. Έκανε υπομονή, δούλεψε. Μπορεί να είχαμε κόντρες, όμως όλοι λειτουργήσαμε για το καλό της ομάδας. Με κάποιες περιπτώσεις χαίρομαι, με άλλες σηκώνω τα χέρια ψηλά”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button