Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Φεύγοντας κάποιος από τον Άρη δεν γίνεται να μην είναι Άρης”

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Yellow Radio και στην εκπομπή “Στάζει Πι-Πέρι”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Περικλή Τράιο:

Για την ομάδα:

Όχι δεν είναι κανονικοί ρυθμοί, τα παιδιά ξεκουράζονται και θα επιστρέψουν πάλι την Τετάρτη, είναι κάτι που το χρειάζονται μετά από μια πολύ σκληρή προετοιμασία και ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Για το ότι ο Άρης έχει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες είπε:

Άμα μου έλεγε κάποιος πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι θα ήμασταν πρώτοι με 7 νίκες και δύο ισοπαλίες, θα έλεγα ότι ναι είναι ένα ικανοποιητικό σενάριο αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει άλλους τέσσερις βαθμούς, δεν πειράζει συνεχίζουμε…

Για τον κόσμο:

Θα σας πω κάτι που εμένα μου έκανε εντύπωση, όταν ήρθα και πάτησα πρώτη φορά το πόδι μου στο Ρύσιο. Είδα τα παιδιά λίγο αγχωμένα ως προς την αντιμετώπιση του κόσμου προς το πρόσωπο τους και τους λέω, ο κόσμος για εμάς είναι ο καλύτερος κριτής, αν λοιπόν αυτό που βγάζεις μέσα στο γήπεδο είναι ειλικρινέστατο και βγάζεις αυτό που μπορείς, τότε νομίζω ο κόσμος θα το κρίνει σωστά.

Αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε εμείς στον κόσμο, ότι κάνουμε πραγματικά καλή προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις και αν κάτι δεν βγει  σίγουρα, δεν θα το κάνουμε εσκεμμένα, αυτό που έχουμε θα το δώσουμε είτε είναι τεχνικός διευθυντής είτε είναι προπονητής, είτε είναι παίκτες είτε στενός συνεργάτης. Αυτό ο κόσμος το βλέπει και θα συνεχίσει να το βλέπει όσο θα είμαστε εκεί.

Για το ότι κάθεται σε έναν πάγκο που έχουν κάτσει στο παρελθόν μεγάλα ονόματα είπε:

Το  να είναι κάποιος προπονητής στον πάγκο του Άρη, είναι ευχής έργο, όμως να ξέρεται ότι όσοι είμαστε από έξω, ξέρουμε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, ένας τεράστιος σύλλογος και την παρακολουθούμε κλπ. Αλλά όταν είσαι μέσα σε αυτήν και την ζεις είναι διαφορετικά, τότε γνωρίζεις τι πραγματικά είναι Άρης, είναι μια τεράστια οικογένεια με ισχυρό δεσμό κόσμου-ομάδας και φεύγοντας αργότερα από τον Άρη δεν γίνεται να μην είσαι Άρης.

Είναι μια ομάδα που αγαπάς, θα σε αγαπήσει άμα της φερθείς σωστά και το DNA του συλλόγου αυτού δεν γίνεται να μην σε εμποτίσει. Κάποιος που θα φύγει από αυτήν την ομάδα και δεν θα τον έχει εμποτίσει το DNA της, τότε αυτός ο κάποιος δεν θα έχει συναίσθημα.

Για το ότι κρατάει «χαμηλά την μπάλα» και δεν πουλάει οπαδιλίκι είπε:

Το οπαδιλίκι ένας προπονητής και ένας ποδοσφαιριστής δεν το πουλάει με το να διαμαρτύρεται στους διαιτητές η με το να κάνει ηχηρές δηλώσεις κλπ αλλά με την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα.

Για τον στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος είπε:

Και εμείς για αυτήν την στιγμή ζούμε, θέλουμε να φτάσουμε στην προτελευταία αγωνιστική και να πανηγυρίσουμε την άνοδο, που βέβαια η άνοδος για τον Άρη δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά είναι η υποχρέωση μας να το πετύχουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button