Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Το ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές κρύβει παγίδες και δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τη μια φάση”

Στη συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Σπανός υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι ο Άρης άξιζε της πρόκρισης, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα διαθέτει 28 ισάξιους παίκτες.

Όπως είπε αρχικά:

Για εμάς είναι μια στενάχωρη βραδιά, κάναμε την προσπάθεια, ήμασταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο, δημιουργήσαμε χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε κατοχή της μπάλας, φάνηκε ότι δικαιούμαστε την πρόκριση, αλλά ξέρετε το ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές κρύβει παγίδες και δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τη μια φάση.

Για τη συνέχεια είπε:

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, με το ίδιο σθένος που είχαν τα παιδιά σήμερα , τα οποία απέδειξαν για μια ακόμη φορά, εγώ το ξέρω αλλά πρέπει να το μάθουν όλοι καλά, ότι αυτή ομάδα έχει 28 εξαιρετικούς παίκτες και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Συγχαρητήρια, μπράβο τους για την εμφάνιση. Είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη της Football Legue να δημιουργείτε 1,5 ευκαιρία από τον αντίπαλο, να έρχεται το παιχνίδι 1-1 και στα αποδυτήρια οι παίκτες μου να λένε χάσαμε το παιχνίδι. Έτσι χτίζει η ομάδα το μέταλλο της, έτσι πρέπει να συνεχίσει και ακόμη καλύτερα πρέπει να τελειώσει.

Καταλήγοντας είπε:

Συγχαρητήρια στον κ. Πετράκη για την πρόκριση, στον ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι τους, τους εύχομαι τα καλύτερα και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχουν βάλει για φέτος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button