Ποδόσφαιρο

Σπανός σε παίκτες: “Πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με Τρίκαλα”

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, για το εξόχως σημαντικό ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το ματς της πρεμιέρας με τον Αιγινιακό έχει μπει οριστικά στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας, με τον Άρη να στρέφει πλέον το βλέμμα του, αποκλειστικά και μόνο στον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος στα Τρίκαλα. Ο Δημήτρης Σπανός, αναγνωρίζοντας τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης, παρότρυνε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης τους παίκτες του να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης και να μην εφησυχαστούν από την πολύ καλή τους εμφάνιση στον αγώνα με τον Αιγινιακό.

Ο 48χρονος κόουτς, στάθηκε τόσο στην καλή εικόνα της ομάδας του, όσο και στην ήττα του αντιπάλου στην πρεμιέρα, η οποία δεν πρέπει επ΄ουδενί να αποπροσανατολίζει τους παίκτες του. «Μην σας ξεγελάει η ήττα των Τρικάλων από την Παναχαϊκή. Πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να φύγουμε με τη νίκη. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε την εικόνα που είχαμε και με τον Αιγινιακό. Όχι στον εφησυχασμό», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Αιγιώτης προπονητής, πριν δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει Τρικάλων.

Πηγή: pressaris.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button