Ποδόσφαιρο

Σπανός: Να προχωρήσουμε με ταπεινότητα, σύνεση, σοβαρότητα, να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά περισσότερα στο γήπεδο

Ο Δημήτρης Σπανός έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις με αφορμή τα πρώτα… χιλιόμετρα της ομάδας, μέσα από το Νέο Ρύσιο όπου θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του Άρη και με μοναδικό στόχο την άνοδο.

Αρχικά τόνισε ότι: «Να είναι όλα τα παιδιά υγιέστατα, να βγάλουν το πρόγραμμα και μέσα στο γήπεδο, να δείξουν αυτά που θα δουλέψουμε όλοι αυτή την περίοδο. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα.

Η ομάδα έχει ένα καλό ρόστερ, ο στόχος του Άρη είναι γνωστός, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Να προχωρήσουμε με ταπεινότητα, σύνεση, σοβαρότητα, να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά περισσότερα στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, ο Άρης και ο κόσμος του έχει τεράστια ιστορία οπότε πρέπει να τον επαναφέρουμε εκεί που πρέπει.

Τους είπα ότι από σήμερα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν θα πρέπει να αφήσουν λεπτό που να μην το εκμεταλλευτούν, να μην το παίξουν δυνατά, να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις».

Για την παρουσία του κόσμου ο προπονητής του Άρη είπε: «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον  κόσμο και είναι στοίχημα για εμάς ο κόσμος, να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Εκτός από τα αποτελέσματα στόχος να γυρίσει και ο κόσμος, βασικό στοιχείο της ομάδας όπως είναι τόσα χρόνια».

Για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και αυτό θα βοηθήσει τον προπονητή για να… δέσει πιο γρήγορα η ομάδα είπε: «Οι επιλογές είχαν να κάνουν συγκεκριμένο κομμάτι, έτσι θα μπορούν να ενσωματωθούν γρήγορα. Δεν ζήτησε κανείς πίστωση χρόνου από τον κόσμο. Θα ήμαστε πανέτοιμοι»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button