Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Μπήκαμε αγχωμένοι, δεν βρήκαμε ρυθμό, δεν πιέσαμε τον αντίπαλο”

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά την τρίτη ισοπαλία των «κιτρινόμαυρων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε:

Ήταν ένα κακό απόγευμα για εμάς. Ίσως, αυτά τα θέλω, να μας βγήκαν αντίστροφα στο γήπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα προσπάθησε, αλλα το έκανε κατά το ήμισυ. Μπήκε αγχωμένη, δεν βρήκαμε ρυθμό, δεν πιέσαμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο, ήμασταν μία άλλη ομάδα εντελώς. Δεν έγινε κάτι πέρα από μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις και γκολ.

Συνεχίζουμε, οι ομάδες κρίνονται από τις δύσκολες καταστάσεις. Μία μεγάλη ομάδα πρέπει να ξέρει, πως να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα. Ένα κομμάτι που με στεναχώρησε, είναι ο πολύς κόσμος, που τον στεναχωρήσαμε…

Για το δεύτερο ημίχρονo:

Νομίζω ότι ευκαιρίες, συνδυαστικές δεν κάναμε ιδιαίτερες. Ίσως ήταν το μόνο ματς. Είχαμε ευκαιρίες με στατικές φάσεις και σουτ, αλλά δεν έγινε αυτό που θέλω. Κάναμε δύο-τρεις ευκαιρίες, με ατομικά λάθη.

Για τον Μπαστακό:

Ίσως όπως εξελίχθηκε το ματς, να χρειαζόταν ο Μπαστακός. Θεώρησα ότι δεν θα χρειαστεί γι αυτό έμεινε εκτός 18άδας. Δεν ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να πάιξουμε με τη μπάλα ψηλά. Εμείς μάθαμε αλλιώς να παίζουμε. Πήγαμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο με τα δικά του όπλα.

Συνέχισε και είπε:

Στο ποδόσφαιρο μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Δημιουργούμε ευκαιρίες, για να πετύχουμε γκολ και να κερδίσουμε. Με μία φάση, γκολ δεν μπαίνει πάντα… Θέλει ηρεμία και ψυχραιμία. Δεν έχει να κάνει με τον αντίπαλο, αλλά μόνο με τη δική μας αντιμετώπιση. Το βασικό δεν είναι το τακτικό σημείο, αλλά έχει να κάνει με την ηρεμία μας, δεν είχαμε υπομονή και αγχωθήκαμε χωρίς λόγο και αιτία.

Για τα όσα είπε ο Γράφας:

Μακάρι όλη η χρονιά, να βγει έτσι. Με ομάδες να παίζουν στα ίσια, αυτό θέλω. Δεν μπορώ να κρίνω αν πήρε το ελάχιστο, αλλά ψάχνω τη… μιάμιση φάση, για να δω αν το αξίζει. Μία φάση τη βρίσκω, την άλλη ένα σουτ πολύ ψηλά άουτ. Πρέπει να βρούμε ηρεμία, να κάνεις σωστά πέντε φάσεις, αντί για δέκα. Δεν μπορεί η δική μας ομάδα να γεμίζει, σε αμυντικούς 1.90 με τον δικό μας στο 1.84-1.85. Η εικόνα του «γεμίζω» σήμερα είναι δική μου ευθύνη.

Για την ομάδα:

Η συγκεκριμένη ομάδα είναι εξαιρετικά προπονημένη και δεν υπάρχει θέμα ηρεμίας με την κούρασή τους. Έχει να κάνει με το μυαλό περισσότερο. Με το να του πεις ηρέμησε, δεν σημαίνει ότι θα είναι ήρεμος. Η ομάδα αυτή είναι τεράστια και πρέπει να έχουμε ηρεμία. Ένας παίκτης του Άρη πρέπει να έχει… κρύο αίμα. Δεν είναι εύκολο. Κερδίσαμε και μετά το 90΄. Κάποιες φορές είχαμε ηρεμία, σήμερα δεν είχαμε…

Για το ματς με την Καλλιθέα:

Φρεσκάρισμα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά. Πήραμε κάρτες. Οι παίκτες είναι καλά προπονημένοι. Τιθεται θέμα, ποιος είναι καλύτερος, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button