Ποδόσφαιρο

Σπανός: “Χαίρομαι που έχουμε αυτή την εικόνα. Αν ήμασταν φρέσκοι με καλά τρεξίματα τώρα, ίσως μετά να μας έβγαινε όλη η κούραση”.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας, την επόμενη μέρα, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντε Σόουζα που δοκιμάζεται.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό:

«Βρισκόμαστε στο πικ της προετοιμασίας, ίσως είναι η μεγαλύτερη πίεση ενός ποδοσφαιριστή αυτή την περίοδο. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι φτιάχνουμε μία ομάδα ενός χρόνου.

Να αντέξει καλά για ένα χρόνο. Πρέπει να δείξουμε περισσότερη σοβαρότητα, που δεν είχαμε σε πολλά διαστήματα. Το είχαμε στο β΄μέρος.

Χαίρομαι που έχουμε αυτή την εικόνα. Αν ήμασταν φρέσκοι με καλά τρεξίματα τώρα, ίσως μετά να μας έβγαινε όλη η κούραση. Αυτό που κάνουμε έχει πιάσει τόπο. Σιγά σιγά να ηρεμήσει η ομάδα, από τα τρεξίματα και θα μπει σε ρυθμό. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

«Το μοντάρισμα της ομάδας ξεκινάει από το επόμενο φιλικό, το τέταρτο. Είναι δύσκολο να διαλέξεις από τα 30 παιδιά τους 11 καλύτερους. Είναι, όμως, επαγγελματίες, κάνουν το καλύτερο, αγγόγιστα. Δεν έχω κανένα παράπονο».

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα είπε:«Οι προσθήκες ξέρετε ότι θέλουμε να είναι μία. Αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, ίσως και δεν πάρουμε. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θα τα κάνουμε. Το ρόστερ είναι μεγάλο, η προπόνηση βγαίνει δύσκολα. Είναι δεδομένο ότι θα ελαφρώσει και θα γίνει».

Για τον Γκιγιέρμε Ντε Σόουζα «Είναι ένας καλός παίκτης. Αλλα έχουμε εξαιρετικές επιλογές στη θέση του, οπότε καταλαβαίνετε ποια θα είναι η εισήγησή μου. Αν και εγώ δεν πληρώνω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button