Μπάσκετ
Σπάχια: “Ο Άρης καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, εμείς στο δεύτερο”
Ο προπονητής της Βενέτσια στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, λέγοντας πως η ανωτερότητα των παικτών του στο δεύτερο μισό δεν ήταν αρκετή για να καλύψουν τη διαφορά και να φτάσουν στη νίκη.
Όπως είπε ο Κροάτης κόουτς της Βενέτσια:
“Συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε καλύτερα στο πρώτο μέρος, εμείς αγωνιστήκαμε καλύτερα στο δεύτερο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για εμάς. Επιθετικά είχαμε ισορροπία.
Η άμυνα στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή, στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε την νίκη εδώ στη Θεσσαλονίκη. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, πραγματικά πολέμησαν.
Δείξαμε πως είμαστε ομάδα με ταλέντο και προσωπικότητα. Εμείς γυρίζουμε στο σπίτι μας και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε”.




