Γενικά

Σούπερ Μάρκετ Μασούτης: 300.000 ευρώ σε δωροεπιταγές για τους γιατρούς και νοσηλευτές της Θεσσαλονίκης

Σούπερ Μάρκετ Μασούτης: Μεγάλη δωρεά από τη γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ για το υγειονομικό προσωπικό στην Θεσσαλονίκη.

Σούπερ Μάρκετ Μασούτης: Την στιγμή που η Θεσσαλονίκη μετράει τις πληγές της από την επέλαση του κορονοϊού. Δοκιμάζεται η αντοχή της κοινωνίας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι στα όριά του. Η εταιρεία Μασούτης κάνει μια αγαθοεργία για τους γιατρούς και νοσηλευτές.

Η εταιρία δείχνει στήριξη στην υπερμεγέθη προσπάθεια που κάνει το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Με μια συμβολική πράξη αναγνώρισης προσφέρει το ποσό των 300.000€ σε δωροεπιταγές οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν στα καταστήματά της.

Το ποσό αυτό έγινε δωρεά ως μια έμπρακτη απόδειξη σεβασμού και ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους περίπου 6.000 επαγγελματίες υγείας. Οι οποίοι δίνουν μάχη καθημερινά με τον κορονοϊό. Γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό και υποστηρικτικό προσωπικό των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος, Θεαγένειο, Παπανικολάου, Παπαγεωργίου, Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Η υλοποίηση της δωρεάς γίνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας μέσω των υπεύθυνων των Υγειονομικών Περιφερειών.

Σούπερ Μάρκετ Μασούτης: 300.000 ευρώ για το υγειονομικό προσωπικό.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε με θερμά λόγια για την κίνηση των σούπερμάρκετ Μασούτη

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία της εταιρείας Μασούτης. Ο υπουργός αναγνώρισε ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική πράξη. Ειδικότερα δήλωσε «Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης η εταιρεία Μασούτης συνδράμει σε αυτήν την ύψιστη εθνική προσπάθεια με δωροεπιταγές σε γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό και υποστηρικτικό προσωπικό των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ θερμά για αυτή την συμβολική και ουσιαστική ενέργεια προς τους ανθρώπους μας που μάχονται στην πρώτη γραμμή στην αντιμετώπιση της μεγάλης εθνικής κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα».

Ο κ. Γιάννης Μασούτης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, από την πλευρά του ανέφερε ότι «πρόκειται για μια συμβολική κίνηση ελάχιστης αναγνώρισης του τεράστιου έργου των ανθρώπων των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης που με αυταπάρνηση δίνουν καθημερινό αγώνα. Θεωρούμε χρέος μας να συμβάλουμε με κάποιον τρόπο σε αυτόν τον αγώνα τους, σε μια περιοχή που πλήττεται τόσο πολύ αυτήν την περίοδο. Είναι ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και έμπρακτης στήριξης. Η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές, την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά μας, Γι’ αυτό και οφείλουμε όλοι να δώσουμε το «παρών» και εύχομαι να αποτελέσουμε και αυτή τη φορά ένα πολύ καλό παράδειγμα. Για την οικογένεια Μασούτη το ‘εδώ, για σένα’ είναι μια διαρκής δέσμευση, που την κάνει πράξη».

Η ελληνική εταιρεία Μασούτης δεν δίστασε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή στήριξης της μάχης με τον κορονοϊό. Η εταιρία συνεχίζει να συμβάλει στην αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης από την πανδημία με το να στηρίζει τους κοινωνικούς φορείς και οργανισμούς της Αυτοδιοίκησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button