Ποδόσφαιρο

Σούντγκρεν: “Φανταστικό αυτό που βιώνουμε-Με μια νίκη η μηχανή θα πάρει μπροστά”

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτό που βιώνει τον τελευταίο καιρό στην πόλη και στην ομάδα ενώ για τον αγώνα της Κυριακής πιστεύει πως με μια νίκη ο τροχός θα “γυρίσει”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι φανταστικό αυτό που βιώνουμε, αυτές οι εκδηλώσεις δείχνουν το μέγεθος του συλλόγου. Είναι μεγάλη χαρά και για μας που έρχονται εδώ μικροί και μεγάλοι και δενόμαστε. Τους θέλουμε όλους τους φιλάθλους όλη τη χρονιά, ειδικά τώρα που θα παίξουμε τα ντέρμπι. Τους χρειαζόμαστε και είναι πολύ μεγάλη χαρά για μας να τους έχουμε στο πλευρό μας…».

Για το κακό ξεκίνημα του πρωταθλήματος:

«Δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε, κάναμε δύο άσχημα παιχνίδια, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Με μια νίκη την Κυριακή η μηχανή θα πάρει μπροστά!».

Για την δική του φυσική και αγωνιστική κατάσταση:

«Πρέπει να είσαι επαγγελματίας αν θέλεις να παίξεις. Πρέπει να προετοιμάσεις το σώμα σου για να αντέξεις ακόμα και 2-3 χρόνια συνεχόμενα. Θέλω να παίζω, θέλω να αντέχω για 90 λεπτά και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος, γιατί έτσι πρέπει αν θέλω να παίξω σε αυτό το επίπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button