Ποδόσφαιρο

Σούντγκρεν: “Ξέρω για τον Άρη και κολακεύτηκα από το ενδιαφέρον του, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για το ενδιαφέρον του Άρη για τον ίδιο μετά το φιλικό της ομάδας του με την Σούντσμπαλ στο οποίο μάλιστα σκόραρε

Μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Άρη και τόνισε: “Προφανώς και είναι ιδιαίτερα κολακευτικό αυτό το ενδιαφέρον! Έχω ακούσει και εγώ (ότι υπάρχουν συζητήσεις), αλλά τα κλασικά… Οι μάνατζερ μιλούν τώρα. Εγώ ανήκω στην ΑΙΚ Στοκχόλμης”.

Ρωτήθηκε ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και απάντησε: “Πάντα θέλεις να παίζεις στο πιο υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι. Αν τελικά ευσταθούν οι φήμες, που δεν είναι ακόμα 100%, τότε θα είναι τρελό να φύγω από την ομάδα που θα παίξει (στα προκριματικά του…) Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά την ίδια στιγμή θα έχω ολοκληρώσει την παρουσία μου με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας ότι μπορούσα στους φιλάθλους”.

Για το γκολ που πέτυχε, που ενδεχομένως να είναι το τελευταίο του με την φανέλα της ΑΙΚ υπογράμμισε: “Δουλειά μου είναι να σκοράρω με σουτ. Ένιωσα καλά. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει η υπόθεση, αλλά θα είναι ένα υπέροχο τέλος”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button