Ποδόσφαιρο

Σοκαριστικό ατύχημα με τραυματισμό είχαν δύο μέλη της “κιτρινόμαυρης” οικόγενειας

Απίστευτο ατύχημα στην Κρήτη και τραυματισμοί για τους αδελφούς Πάππα, μέλη της οικογένειας του Άρη!

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Πάππας, η “φωνή” του γηπέδου Χαριλάου και ένας από τους πιο γνωστούς μουσικούς παραγωγούς της Θεσσαλονίκης και ο Κώστας Πάππας, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Yellow Radio, μαζί με τις οικογένειές τους (ο γιος του πρώτου Γιώργος, είναι ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Κ16 του Άρη) βρίσκονται για διακοπές στα Χανιά και επισκεπτόμενοι τα Σφακιά επιβιβάστηκαν σε πλοιάριο για να τους μεταφέρει στο κοντινό Λουτρό για να κάνουν το μπάνιο τους.

Τα δυο αδέλφια κάθισαν στην πλώρη του σκάφους και μόλις αυτό βγήκε από το λιμάνι των Σφακίων αντιμετώπισε κύματα 3-4 μέτρων. Και αντί ο καπετάνιος να χειριστεί το θέμα με την πρέπουσα σοβαρότητα ανέπτυξε ταχύτητα κάθετα στο κύμα.

Αποτέλεσμα οι αμέριμνοι οι αδελφοί Πάππα να πεταχτούν στον αέρα 4-5 μέτρα και με την πτώση τους στην κουπαστή του σκάφους να τραυματιστούν σοβαρά.

Αμέσως το πλοιάριο επέστρεψε στο λιμάνι όπου ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους παρέλαβε και τους μετέφερε στον κέντρο υγείας Σφακίων και από εκεί στο περιφερειακό νοσοκομείο Χανίων.

Κατόπιν εξετάσεων περίπου πέντε ωρών (ακτινογραφίες -αξονικές- αιματολογικές κλπ) διαπιστώθηκε κάταγμα αριστερού πλευρού στον Σταμάτη και κάταγμα μέσης με σοβαρότατο οίδημα στον Κώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις στην ακτοπλοϊκή εταιρεία!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button