Ποδόσφαιρο

Σοβαρός, άνετος και με 5αρα ο Άρης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Αιγινιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την πρώτη αγωνιστική της Football League και τον “φιλοδώρησε” με πέντε γκολ.

Οι «κιτρινόμαυροι» που έχουν φέτος ως στόχο «μονόδρομο» την άνοδο στην Super League και με κίνητρο να την εξασφαλίσουν από νωρίς, μπήκαν «αγριεμένοι» στο γήπεδο και κέρδισαν 5-0 τον Αιγινιακό.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει στο γήπεδο με όρεξη, διάθεση και πάθος, δείχνοντας ότι φέτος δεν έχει όρεξη για «παιχνίδια» και η μία εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην Super League είναι «πιασμένη».

Από το πρώτο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν άγριες διαθέσεις και αν εξαιρέσουμε μια φάση του Αιγινιακού στο 3ο λεπτό οπού η άμυνα του Άρη αδράνησε με αποτέλεσμα ο Γκατζολάρι να βγει τετ α τετ με τον Καντιμοίρη και να αστοχήσει, οι γηπεδούχοι δεν κινδύνεψαν ούτε μια φορά ενώ είχαν τον πρώτο λόγο σε όλο το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο. Έκαναν πράξη τα θέλω του κ. Σπανού κερδίζοντας γρήγορα την μπάλα στο χώρο του κέντρου και βγάζοντας γρήγορες αντεπιθέσεις «πνίγοντας» έτσι τον αντίπαλο τους. Μόλις στο 19’ με τον Βαγγέλη Πλάτελλα να κάνει ένα ωραίο πλασέ με το αριστερό άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους».

Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί συνέχισαν τον γρήγορα ρυθμό και την πίεση στον αντίπαλο και στο 24’ ο Γιάννης Πασάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του γράφοντας το 2-0. Για την ομάδα του Άρη όμως ούτε αυτό δεν ήταν αρκετό και δείχνοντας μεγάλη όρεξη να ευχαριστήσει τον όσο κόσμο έδωσε το παρών του στο γήπεδο αλλά και θέλοντας να δημιουργήσει μια εικόνα που στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο, συνέχισε την πίεση στον αντίπαλο και στο 31’ μετά από μια εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα ο Πασχάλης Κάσσος πήρε την κεφάλια και έκανε το 3-0 για την ομάδα του Άρη. Στο 38ο λεπτό υπήρξε μια άτυχη στιγμή για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Γιώργο Βαλεριάνο να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και την θέση του να παίρνει ο Χρήστος Μπούρμπος. Αλλά ούτε αυτό πτόησε τον Άρη και στο 40’ πέτυχε και άλλο γκολ που όμως ακυρώθηκε αφού ο Σόουζα ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ να είναι στο 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αιγινιακό να πραγματοποιεί διπλή αλλαγή: μπήκαν  Καραγκιόζης, Καρακώστας και βγήκαν Τόλλιος και Γιαζιτζόγλου. Ό Άρης φανερά πιο ήρεμος πλέον έριξε λίγο την ταχύτητα παίρνοντας έτσι κάποιες ανάσες για κάποια λεπτά, ενώ ο Δημήτρης Σπανός έκανε κάποιες αλλαγές στο 51’ έβαλε τον Μπαργκάν στην θέση του Διαμαντόπουλου και στο 65’ ο Καπνίδης πήρε την θέση του Κάσσου. Μάλιστα ο Αντώνης Καπνίδης στο 74ο λεπτό υποδέχτηκε πολύ ωραία την πάσα του Μπαργκάν και με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αιγινιακού γράφοντας το 4-0. Στο 64ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν ολοκληρώσει και αυτοί τις αλλαγές τους με τον Σισέ να παίρνει την θέση του Δωματά , ενώ στο 75΄ ο Πολύζος δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά από μια σύγκρουση που είχε με παίκτη του Άρη και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το υπόλοιπο παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 93′ οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν και πέμπτο γκολ με τον Κενάν Μπαργκάν ο οποίος με ωραία ατομική προσπάθεια έβαλε και αυτός την σφραγίδα του.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Βαλεριάνος (38΄λ.τρ. Μπούρμπος), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (51΄Μπαργκάν), Κάσσος (65΄Καπνίδης), Πασάς, Τζανακάκης

Στον πάγκο: Αναγνωστόπουλος, Καπνίδης, Μπαργκάν, Παυλίδης, Μπούρμπος, Στεφάνοβιτς, Νίκιτς

Αιγινιακός (K. Nικολαϊδης): Τόλλιος (46΄Καραγκιόζης), Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιαζιτζόγλου (46΄Καρακώστας), Δωματάς (64΄Σισέ)

Στον πάγκο: Καραγκιόζης, Προσκηνόπουλος, Καρακώστας, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ντόγος, Φουρτζίου

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button