Μπάσκετ

Σλαφτσάκης: “Να αποβάλουμε το άγχος”

Μέσω του μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ τοποθετήθηκε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης

Αναλυτικά:

«Πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή της» αναφέρει αρχικά στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο φόργουορντ του Άρη και συνεχίζει:

«Καλούμαστε να παίξουμε τρία παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας. Το πρώτο απ’ αυτά είναι κόντρα στον Προμηθέα, στο “Nick Galis Hall” και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας και να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, πρώτα απ’ όλα για ψυχολογικούς λόγους, ώστε να ανέβει το ηθικό και η ψυχολογία μας, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Πρέπει να αποβάλλουμε κάθε δείγμα άγχους και πίεσης και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την ομάδα της Πάτρας. Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, με μεγάλο βάθος, που έχει ως βασικό στοιχείο του αγωνιστικού της στυλ το γρήγορο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ στο επιθετικό της ταλέντο.

Πιστεύω πως το ‘κλειδί’ του αγώνα θα είναι να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να μην επιτρέψουμε στον Προμηθέα να ελέγξει το ρυθμό και να παίξει έτσι όπως θέλει στην επίθεσή του. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στη δύναμή μας, που είναι η άμυνα και να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και συνεπείς τακτικά για 40 λεπτά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button