Ποδόσφαιρο

Σκέντζος: “Δεν έπρεπε να φύγουμε με τον Αναστόπουλο γιατί θα πετυχαίναμε την άνοδο! Φέτος ο Άρης θα ανέβει”

Ο Ανδρέας Σκέντζος, άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη και βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Άρη, μίλησε για τη φετινή προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio ο νυν προπονητής του Πανθηραϊκού:

Ότι ζήτησα από τους ανθρώπους της ομάδας, μου είπαν ναι και αποφάσισα να συνεχίσω στον Πανθηραϊκό. Καλό υλικό, καλοί παίκτες και γενικά νοικοκυρεμένη ομάδα», είπε για τη νέα του ομάδα.

Για τον Άρη:

Πάντα ενημερώνομαι. Και τότε σαν παίκτης όταν έφυγα και πλέον σαν προπονητής. Πέρασα όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, πιο πολλές οι όμορφες βέβαια. Σαν ποδοσφαιριστής κυρίως πέρασα καλα. Πιστεύω ήταν μία αλλαγή πέρσι, μία αλλαγή, γιατί υπήρχε γκρίνια.

Κατά την δικιά μου άποψη δεν έπρεπε να φύγουμε γιατί θα πετυχαίναμε τον στόχο μας. Το πιστεύω. Τον Δεκέμβριο κάναμε σημαντικές μεταγραφές με παιδιά που εμπιστεύομασταν και θα πηγαίναμε καλύτερα απ΄ότι στον α΄γύρο. Χάσαμε μερικά ματς, από ατυχία, όπως στην Λαμία. Μέσα στον Απόλλωνα. Άσχημα αποτελέσματα. Αν θα μέναμε θα πετυχαίναμε στον στόχο μας.

Για τα προβλήματα πέρσι:

Πολλά λάθη πέρσι, που δεν θέλω να τα αναλύσουμε τώρα. Ο κόσμος καταλαβαίνει… Αυτά προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε. Δεν ήταν μόνο το οικονομικό αλλά και άλλα. Σημασία έχει το σήμερα, έξι στα έξι, και όλα δείχνουν άνοδο για τον φετινό Άρη.

Για το ρόστερ:

Δεν παίζουν μόνο τα ονόματα. Εμείς είχαμε καλούς παίκτες που στη β΄εθνική δεν θα έβγαζαν τον καλό τους εαυτό που θα έβγαζαν στην πρώτη κατηγορία. Αυτό που δείχνει η ομάδα,είναι ότι δικαιώνεται με τα αποτελέσματα. Και στην άσχημη στιγμή, ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα.

Για την άνοδο:

Θα ανέβει ο Άρης, εννοείται! Είναι το φαβορί και το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Και ο ΟΦΗ έχει μία καλή ομάδα, πιστεύω Άρης και ΟΦΗ θα ανέβουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button