Ποδόσφαιρο

Σιώπης: “Αντίο ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου εις το επανιδείν”

Με ένα δυνατό μήνυμα που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της “επανασύνδεσης” αποχαιρέτησε την ομάδα του Άρη ο Μανώλης Σιώπης θέλοντας να ευχαριστήσει την διοίκηση αλλά και τον κόσμο που μέσα σε έναν χρόνο τον έκαναν να νιώσει κομμάτι αυτής της οικογένειας. 

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Μανώλης Σιώπης έφερε στην μνήμη μας ίσως την πιο έντονη στιγμή της καριέρας του με την φανέλα του Άρη, την στιγμή που πανηγυρίζει με τους φιλάθλους της θύρας 3 το πρώτο γκολ της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται η πιο έντονη συναισθηματικά στιγμή μου στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θεόδωρο Καρυπίδη για όλη την εμπιστοσύνη και την πίστη στο πρόσωπο μου, τον Κύριο Κωνσταντίνο Διαμαντοπουλο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνω παίκτης του ΑΡΗ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου, το προπονητικό team, τους φυσιο, τους φροντιστές, τον Κύριο Κολτσίδα και πάνω από όλα όλους τους συμπαίκτες μου…Τέλος θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας ότι ήρθα στην ομάδα πριν ένα χρόνο σαν ένας απλός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μέσα σε ένα χρόνο σας αγάπησα και έπαιζα για εσάς… Καλή τύχη στην Ευρώπη… Αντίο ΑΡΙΑΝΑΡΑ μου εις το επανιδείν…”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button