Μπάσκετ

Σιούτης: “Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι μια εμβληματική παρουσία στην ομάδα, συγκεντρωμένος ο Άρης με Πανιώνιο”

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη και προπονητής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού Γιάννης Σιούτης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την ξενάγηση του ίδιου και των ακαδημιών του Παναθηναϊκού στο μουσείο του Άρη:

Ανεβήκαμε για να παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια σαν παιδικό τμήμα και εφηβικό και είχαμε την ευκαιρία να πάμε στο μουσείο του Άρη και να ξανά θυμηθώ και εγώ  πολλά πράγματα, ξεχωριστή ήταν όλη μου η πορεία και τα 5 χρόνια στην ομάδα και οι 2 τίτλοι που κατέκτησα και η συμπάθεια του κόσμου και η συμπαράσταση και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με το μουσείο του Άρη, είδαν τους τωρινούς προπονητές τότες σαν παίκτες μέσα εκεί, είναι πολύ όμορφο να υπάρχει η ιστορία των ομάδων και να μπορεί ο κόσμος να τα βλέπει και να μαθαίνει.

Για την κατάκτηση του κυπέλλου το 1998:

Είχαμε μια καλή ομάδα σαφώς, υπήρχαν προβλήματα αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και κερδίσαμε.

Η αλήθεια είναι ότι για να έχεις μια καλή παρουσία σωστή πρέπει να λειτουργούν όλα σωστά. Μπορεί μια ομάδα να παίξει καλά, αν έχει προβλήματα, αλλά όχι όλη τη χρονιά.

Είχαμε καλή ομάδα παίζαμε στην έδρα μας είχαμε μεγάλο κίνητρο, κερδίσαμε δυο σημαντικές ομάδες ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να διεκδικούμε διαφορά στη ζωή μας.

Ένα σχόλιο για τον Άρη:

Όλοι ξέρουν ότι υπάρχει μια δυσκολία στην ομάδα, σαφώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι μια εμβληματική εμφάνιση στην ομάδα και ένας θρύλος, εύχομαι η ομάδα να παίξει καλύτερα, ο κόσμος να απολαύσει το καλό μπάσκετ και να ξεπεράσει τα προβλήματα έχει η ομάδα.

Ο κόσμος του Άρη έχει στηρίξει την ομάδα πολλές φορές και συνεχίζει και το κάνει ακόμα και σήμερα, το θέμα είναι η ομάδα να καλυτερεύει μέρα με την μέρα.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο:

Το πρωτάθλημα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα  ο Πανιώνιος ψάχνει την νίκη, οπότε ο Άρης πρέπει να είναι συγκεντρωμένος,  και γενικά πρέπει να κοιτά αγωνιστική την αγωνιστική η ομάδα.

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τι παίκτες θα πάρεις, τι κορμό έχεις, τι ομάδα είσαι, είναι βασικές λεπτομέρειες που θα δείξουν τι πορεία θα έχεις, πως είναι η ομάδα διοικητικά μετράνε όλα.

Για τον ελληνικό κορμό του Άρη:

Χρειάζεται να υπάρχει ελληνικός κορμός από ποιοτικούς παίκτες, που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και η ομάδα την χρειάζεται με την πορεία θα γίνεται καλύτερος ο Άρης.

Ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα:

Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα, θα βρίσκεται με Ολυμπιακό στον τελικό φαίνεται άλλωστε και εκεί θα παλέψει για τον τίτλο. Έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η ομάδα έχει πολλούς στόχους.

Για το αν έχει επαφές με τους παλιούς του συμπαίκτες στον Άρη:

Δεν έρχομαι συχνά Θεσσαλονίκη μια με δύο φορές τον χρόνο, εντάξει σαφώς όταν βρίσκομαι εδώ νιώθω πολύ ωραία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button