Μπάσκετ

Σιγκούνας: “Αύριο παίζουμε ένα ματς «ζωής ή θανάτου»”

Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, παίκτης του Ρεθύμνου, μίλησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για την ήττα της ομάδας του και για την βαθμολογική ανάγκη της αυριανής επικράτησης επί του Άρη.

Όσα έγραψε στο blog του:

“Δυστυχώς την περασμένη εβδομάδα δεν εμφανιστήκαμε όπως θα θέλαμε στο κλειστό του Περιστερίου, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε δίκαια. Η «εικόνα» μας στο 1ο ημίχρονο ήταν απογοητευτική και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν κάναμε ούτε στο ελάχιστο αυτό που έπρεπε. Όμως, στο β’ μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο, μαζεύοντας τη διαφορά. Παρ’ όλα αυτά η ήττα είναι ήττα και στη θέση που έχουμε περιέλθει δε μας επιτρέπεται άλλο «στραβοπάτημα».

Πάμε τώρα στο παρόν, όπου αύριο παίζουμε ένα ματς «ζωής ή θανάτου». Η νίκη προφανώς και είναι μονόδρομος απέναντι στον Άρη. Θέλουμε να σταματήσουμε το αρνητικό σερί και να ολοκληρώσουμε με το 3ο «δίποντο» τον α’ γύρο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που παίζουμε εντός έδρας, όπου δεν επιτρέπεται άλλο αρνητικό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να μπούμε με το «μαχαίρι στα δόντια» και να δείξουμε από το ξεκίνημα το πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη. Να περιορίσουμε τα λάθη μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, παίζοντας με πάθος. Η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι και από την πλευρά μας πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο, όπως πάντα, θα παίξει ο κόσμος μας, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας. Τον χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αφού το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ή θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής ή θα μας φέρει σε δυσμενέστερη θέση. Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη και μόνο.”

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button