Ποδόσφαιρο

Σιαμπάνης: “Στόχος να σκοράρουμε και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί”(video)

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο γκόλκιπερ του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό ο οποίο στάθηκε τόσο στον ρυθμό που έχει η ομάδα λόγω της Ευρώπης όσο και στην ετοιμότητα του Άρη για ένα νικηφόρο ξεκίνημα στην φετινή Super League.

Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και υψηλό επίπεδο ποιότητας ως ομάδα. Έχουμε δει ότι ο αντίπαλος θέλει να παίξει με την μπάλα κι αν συμβεί αυτό, εμάς θα μας βοηθήσει πολύ”, είπε αρχικά.

Και συνέχισε: “Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα γκολ και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Αυτό είναι κάτι που θα μας ευνοήσει και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε. Έχουμε ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στα οποία βρήκαμε γκολ, οπότε αισιοδοξούμε ότι θα σκοράρουμε και με τον Λεβαδειακό”.

Ο Σιαμπάνης, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε, σχολίασε και το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δέχτηκε γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε με την Γκόμελ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όπως είπε, τα γκολ αυτά δεν οφείλονται στον κακό αμυντικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αλλά σε ατομικά λάθη. Μάλιστα, χαρακτήρισε τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς ως… “το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα”.

Ερωτώμενος αν η ομάδα του έχει αποκτήσει περισσότερη συνοχή από αυτή που έδειξε στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, απάντησε ότι τις μέρες που μεσολάβησαν από το τελευταίο παιχνίδι με την Μακάμπι έως σήμερα σε αυτόν τον τομέα ο ΑΡΗΣ εμφανίζεται βελτιωμένος. Για να καταλήξει: “Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα κι αυτό μας βοηθάει όλους. Πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα!”

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Έλληνα τερματοφύλακα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button