Ποδόσφαιρο

Σηφάκης: “Αξέχαστες στιγμές με το διπλό στην Τούμπα και Ατλέτικο! Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα στον Άρη”

Μετά την πρόσφατη εξομολόγηση του στο Yellow Radio ο Μιχάλης Σηφάκης , βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» μιλώντας για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον οπαδό του Ηρακλή, τη μητέρα του ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τους καλύτερους τερματοφύλακες και τους αγαπημένους του αθλητές.

Μιας και έχει κρεμάσει τα γάντια του ο τριαντάεπταχρονος πρώην πια ποδοσφαιριστής, , θυμήθηκε τη θητεία του στους κιτρινόμαυρους σημειώνοντας ότι στις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του ήταν οι δύο νίκες επί της Ατλέτικο, την νίκη της Εθνικής στο Euro του 2012 επί της Ρωσίας . Επίσης ανέφερε ότι τα περισσότερα χρήματα στην καριέρα του τα έβγαλε στον Άρη και ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το διπλό στην Τούμπα, όπου η ομάδα έκανε να φύγει από το γήπεδο τρεις ώρες .
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον καλύτερο τερματοφύλακα αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος του είναι ο Μπουφόν και απο δω την Ελλάδα επέλεξε τον Αντώνη Νικοπολίδη και από τους ξένους τον Σα και τον Βάντσικ , ενώ δεν έκρυψε και την αδυναμία του στον Φερνάντο Σάντος.
Ακόμη, στο νου του έφερε μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα του που ήταν η ημέρα εκείνη που είχε το περιστατικό με τον οπαδό του Ηρακλή και είπε ότι από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο τον είχε δει, κι παρ’ ότι είχε και σεκιουριτά δίπλα του, έγινε το σκηνικό αυτό.
Ακόμα ρωτήθηκε για την καριέρα του στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι πότε δεν κατάλαβε γιατί δεν συνέχισε ενώ ανέφερε πως για τον ίδιο ήταν πολύ ωραίο να αγωνίζονται στα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ Άρης λόγω της ατμόσφαιρας των οπαδών των δυο ομάδων.
Φυσικά, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο της Εθνικής όπου εξέφρασε το παράπονο του καθώς δεν κλήθηκε το 2014 στο Μουντιάλ και το θεώρησε αδικία.
Αναφέρθηκε και στους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχε και μέσα σε αυτούς ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος όπως τόνισε, μπορούσε να σκοράρει και από παντού!
Τέλος, αποκάλυψε ότι τον έστειλε να γραφτεί σε Ακαδημία ποδοσφαίρου η μητέρα του και ότι ο πατέρας του δεν περίμενε ότι θα γίνει επαγγελματίας ενώ ανέφερε ότι τη γυναίκα του την γνώρισε μέσω του Σωτήρη Νίνη και μάλιστα, παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει άνδρας που δεν έχει φάει παντόφλα από τη γυναίκα του!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button